Обява

Свий
Няма добавени обяви.

биалетки за киа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• биалетки за киа

Здравейте на всички.
    Дойде ми проблем на главата и искам малко помощ.
    Биалетата ,която е в долния носач и реактивната щанга се разби(измъкна се реактивната щанга).Закупих си нови(2х27лв) и реших да ги сменя,но дойде проблема.Не мога да изкарам старите.Удряне,блъскане,не мърда.От сервиза ми казаха,че ще играе оксижен,та си купих и втулки(4х13лв).
    Въпроса ми е :има ли някаква тънкост при тази смяна на биалетките или наистина трябва да се нагрява, режи и т.н.
    Благодаря.

От: биалетки за киа

Първоначално публикуван от franko74 Преглед на мнение
    Здравейте на всички.
    Дойде ми проблем на главата и искам малко помощ.
    Биалетата ,която е в долния носач и реактивната щанга се разби(измъкна се реактивната щанга).Закупих си нови(2х27лв) и реших да ги сменя,но дойде проблема.Не мога да изкарам старите.Удряне,блъскане,не мърда.От сервиза ми казаха,че ще играе оксижен,та си купих и втулки(4х13лв).
    Въпроса ми е :има ли някаква тънкост при тази смяна на биалетките или наистина трябва да се нагрява, режи и т.н.
    Благодаря.
    Трябва да излезе,моите също дадоха зор...
    Първо разглоби вилицата която държи амортисьора,тя също се избива трудно,пръскай яко със спрей...
    След като избиеш вилицата,биаледката с болта излиза лесно.

п.п. нали за това става въпрос
    Прикачени файлове

Коментар

Да за това.Отивам да пробвам и ще пиша после до къде съм стигнал.
      Все си мислих,че е някакъв чалъм и бъркам някъде.

Коментар

След два часа мъки е сглобих без да съм ги сменил.Само махнах щангата за да не ми тропа.
        НЕ се справих и това е.
        Когато взехме оксижена си погледнах и втулките които съм купил преди да изгорим старите и упс.
        Оказа се ,че са ми дали втулките от към широката част на носача,а не тези които ми трябват.Върнах ги ,като въпросните(нужните)не можах да ги намеря.
        Ремонта остава за друг път.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X