Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам КИА SORENTO, но бива ли я? :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам КИА SORENTO, но бива ли я? :)

Здравейте!
    Първо да предупредя,че нищо не разбирам от коли и сигурно въпросите ми ще звучат глупаво,но все пак ще се престраша да ги задам.
    Аз,като всяка жена,гледам на една кола първо външния вид.Киа Соренто/2005г/ ми харесва и съм се насочила към нея.
    Обаче освен,че искам да е хубавка на външен вид,ми трябва и кола,която да не ми изяде финансите-тоест да не се разваля често,а ако се развали случайно-да не е скъпа за поправка.
    Така че..моля ви честничко ми кажете,Киа-та по принцип създава ли много проблеми?!Скъпа ли е поддръжката,ремонтите,има ли части...?
    И друго ще замоля.Преди да я купя е ясно,че трябва да мине да я прегледат в някои сервиз.Искам всичко да е ОК-тоест всичко да бъде проверено.Бихте ли ме ориентирали какво трябва да кажа в сервиза?Защото малко тъпо ще звучи да изтърся-Проверете всичко.Какво да искам-стенд,елкон,диагностика на двигател...и какво още,казвайте всички възможни тестове,които могат да се извършат в някой по-голям сервиз.
    Момчета../и момичета,ако има/,помагайте! Поздрави!

Искам КИА SORENTO,но бива ли я?

Здравейте!
    Насочили сме се към покупка на КИА СОРЕНТО-2005г,дизел,140 коня.
    На външен вид го докарва,но как е положението с ремонтите и поддръжката?
    Често ли се разваля,скъпа ли е поправката,лесно ли се намират части?
    И тъй като не разбирам много от коли,въпросите ми сигурно ще прозвучат глупаво,но ще рискувам.Преди да я купим ще мине на преглед в някой сервиз.Искам да я проверят отвсякъде,за всичко.Но понеже не мога да ида в сервиза и да изтърся:"Проверете всичко" и да ме разберат,че съм пълен лумпен,бихте ли ми казали какви "тестове"да искам да й направят-стенд,елкон...и други какво?Някакви диагностики на двигател,автоматика може ли да се провери дали е ОК..абе,всичко,ама кажете как се наричат тия диагностики,да не се излагам.
    Ще чакам мнения,че ми е много мерак за тая колица,но не искам да се набутам и след 1 месец да обикалям с увиснал нос майсторите.Поздрави!

Коментар

От: Искам КИА SORENTO,но бива ли я?

Само проявявайте малко търпение. На новите участници мненията се преглеждат, преди да ги видят останалите. Няма нужда да пускате две почти еднакви.

Глупави въпроси няма, освен тези, на които е многократно отговорено. Не е зле да прегледате раздела, макар че точно за Sorento май няма много. Но първо, напишете в какви условия ще употребявате колата.

Коментар

Да,много съжалявам,че пуснах две мнения,първоначално не разбрах,че и първото е прието.То се иска и акъл.
        Иначе за условията,при които ще е карана-ами,нормални градски най-вече.
        По принцип не си падаме по off road-a и няма да я мъчим много,ще вършее само из града и до морето.Но пък ще вози голяма банда-мен,мъжа ми,дебел лабрадор и живот и здраве-две бебета.
        Прочетох из форума за Соренто,но не намерих това,което ме интересува като че ли...Ще съм благодарна на всяко мнение.

Коментар

Малко е едричка за ежедневно градско, но вие си знаете това по-добре. За конкретни слаби места - ще чакаме някой препатил да каже.

Коментар

Здравейте,
            аз също съм се спрял на Соренто и за да не пускам излишна тема ще драсна моите въпроси тук.

Джипа който си харесах е с тръгнало окачване (повечето гумени втулки са тръгнали).
            Това не ме плаши много, тъй като другите неща изглеждат добре.
            Все пак ако някой е правил ремонт на окачването и може да сподели ще съм му благодарен.

Джипа ще замени старото семейно комби. Имам вила в планината и това е основната причина за покупката. Пътя е каменист и в лошо състояние. Едвам с доста мъки качвам леката кола (фиат Мареа/Пунто).
            Въпроса ми е какви гуми (или комплекти гуми) да си закупя за джипа.
            Ще се кара зима, лете в града и по всяко време (най-вече сняг) на вилата.
            Цените които намерих за гуми 245/70/16 ме изненадаха приятно, но предполагам ще ми трябват поне 2 комплекта гуми за различните сезони.
            Имам човек, който на теория знае какво ми трябва, но мен ме интересува инфо от практиката.

Коментар

За 1115: Има цял раздел за гуми. Кията с нищо не е по-специална. А щом някъде си ходил с Пунто, Соренто ще стигне там с почти какви да е гуми.

Коментар

Ясене, да не спамя, но намерих 2...3 теми за избор и видове гуми.
                За съжаление нямам достъп до тях.

Коментар

Я виж тука и пак ще говорим с тебе:
                  http://www.offroad-bulgaria.com/foru...BD%D1%82%D0%B8

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X