Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Кия Спортидж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Кия Спортидж

Направо ми се взе акъла.2.0 8 клапана.Какво ли не правихме и проблема остава-пали,но неможе да се изфорсира и гърми във филтъра.Като позагрее(1 минута) започва да се форсира,но има прехапване при рязко подаване на газ.Сваляхме главата,паснати са клапаните.Проблема беше от преди това.Отзад мирише на неизгорял бензин."Клапана" за ниските обороти е почистен,компа си го мести.Лампа не свети,няма регистрирани грешки.Топлинен датчик в норма.Налягане на бензина в норма.Съмняват ме дюзите,2 жълти и 2 сини са,така ли трябва да е?
    Калин Владов,09РСПБЗН

До: Въпрос за Кия Спортидж

Дебитомер?Кнок-сензор?А може и комп да излезе,ако не дърпа въздух от някъде?То,от тия 8-клапановите,май всичко може да се очаква...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

А защо Киаджии си нямате систематизирано инфо?
      Ако някои има линк към ръководство и ел схема ще е супер.
      Соти,незнам как да хвана проблема,чека не свети и няма записани грешки.Това при самодиагностиката,нямам тестер.
      Кажи за дюзите?
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

По спомени май си бяха 2х2 двуцветни някакви...ама цветовете не помня,може и така да са...От тия години моделите бяха известни с пикаещи дюзи.Симптомите съвпадат.Пробвай с подмяна някаква...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

От: До: Въпрос за Кия Спортидж

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Дебитомер?Кнок-сензор?А може и комп да излезе,ако не дърпа въздух от някъде?То,от тия 8-клапановите,май всичко може да се очаква...
          Соти моята има абсолютно същия яд(а е 16 винтиловата). Като мине на газ обаче си е супер върви не можеш да я познаеш.
          При мен свти чека, заради газта.
          Не ми се сменя дебитомер, че е цифра. Ще си я търпя така. В края на краищата са 200 м

Коментар

От: До: Въпрос за Кия Спортидж

Проблема-е-решен.След-ултразвук-на-дюзите,колата-пее.А-си-пръскаха-добре,сваляхме-колектора-и-ги-гледахме,но-дебита-нямаше-как-да-измерим...Нямаминтервалsorry
            Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X