Има ли някой информация от къде/какво/ окачване става или се предлага за Киа Retona /sportage/? или какви модификации/лифт са възможни?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Окачване за Kia - от къде ?
Свий
X
-
TJM имат някакъв вариант XGS окачване, но на сайта им няма подробности какво точно се предлага.Първоначално публикуван от ivanomir Преглед на мнениеИма ли някой информация от къде/какво/ окачване става или се предлага за Киа Retona /sportage/? или какви модификации/лифт са възможни?
Dobinsons предлагат само пружини (40 или 70 мм лифт)
http://www.dobinsonsprings.com/catalogues/Kia.pdf
Trailmaster не видях да имат нещо.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Прави са колегите.Ако въобще се предлага нещо,то е безбожно скъпо и,което е най-лошото,може и да НЕ стане.Забелязъл сем,че при моделите на Спортидж,в зависимост от годините,има прекалено много разлики,които не се виждат на пръв поглед,но са достатъчни за да НЕ са взаимнозаменяеми.Първоначално публикуван от ivanomir Преглед на мнениеИма ли някой информация от къде/какво/ окачване става или се предлага за Киа Retona /sportage/? или какви модификации/лифт са възможни?
Видях в мобилето една Ретона и ходих да я гледам.Отдолу си е Спотридж.Ако си решил да я взимаш...ше помагам с каквото мога после.
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
ако ще е ретона, то от германия ще я докарам, избора на дизелови е голям, въпроса е след това на какво може да се превърне....Disco II td5
2" OME,Safari snorkel, front D44bumper, 9500winch,chip, Fedima 265/70/16
planed: air locker, rear D44bumper
Коментар
-
Ми...виж мойта КИА,а кита който съм направил няма и 600 лв,при това с гумите 31х10,5х15...
А относно дизелите-ВНИМАВАЙ!!!2.2д е лиценз на Мазда,ама май е само лиценз.86кс-крайно недостатъчни,а Ретоната е по-тежичка.Виж,ако има,2.0тд-100к.с.-този е добър.Бензинките са 2.0ohc 2.0dohc(118к.с и 128к.с),втория е за препоръчване,ама си похарчва.Ако ще слагаш газ-свиркай О'време,щото после...
Не съм сигурен к'ви пари е т'ва в германия,ама май е на същите като Спортиджа,та огледай се...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
-
Хубава справка.Цялата я прегледах и единствено мощността при турбо-дизела не ми се нрави да е така.От друга страна,ако правилно съм разбрал,Предавателното число на диф-а на турбодизела е 4,44,а това са 9х40 зъби.На мойта бяха такива.Сега съм с 9х43 или 4,77 и пак е дълъг тоз диф.А съм със 128 кс.Представи си ако си с 83кс...А,и въртящия момент отговаря,само конете.Да не е грешка бре?Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар