Здравейте карам киа спортидж 2.0TD 2002 година вече окло 6 месеца и забелязах че като я запаля започва да трака силно около 10 сек(което мисля че е нормално заради автоматичния обогатител защтото имам 1 фиат ритмо 1.7Д и когато дръпна обогатителя започваше да трака по същия начин.)но все пак като намалее продължава да трака и като че ли губи мощност.Днес пътувах от Пловдив до София и като изминах 30-тина километра изведнъж спря да трака стана много тиха и се чуваше само турбото и се досетих,че като я купувах в началото беше точно така,и си помислих че може би като загрее двигателя екуто автоматично си изключва обогатителя.Но не!както си карах отпуснах газта и пак я натиснах,започна да трака пак за около 3 секунди и спря а като карам градско и достигна работна температура пак трака.Също така като спра на светофар и като изреждам предавките от 1-ва пак започва да трака.Общо взето забелязвам че като я задържа на 5-та в постоянни обороти и температура утихва.
На отиване към сф докато тракаше ми даде разход около 13/100 а на връщане 7-8.
П.С Искам да попитам при другите колеги дали като отпуснат газта докрай дали цялата джипка все едно се спъва и попридърпва леко,или като я натисна все едно някой я рита отзад.
И на ниски обороти тресе.
П.С 2 Забравих да напиша че даже в това топло време като я паля сутрин като че ли в началото 1 цилиндър не пали но като подам газ и се оправя.
С 2 думи въпроса ми е за какъв проблем говорят тези симптоми.Благодаря.
На отиване към сф докато тракаше ми даде разход около 13/100 а на връщане 7-8.
П.С Искам да попитам при другите колеги дали като отпуснат газта докрай дали цялата джипка все едно се спъва и попридърпва леко,или като я натисна все едно някой я рита отзад.
И на ниски обороти тресе.
П.С 2 Забравих да напиша че даже в това топло време като я паля сутрин като че ли в началото 1 цилиндър не пали но като подам газ и се оправя.
С 2 думи въпроса ми е за какъв проблем говорят тези симптоми.Благодаря.
Коментар