Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шлици и зегерки за кия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• шлици и зегерки за кия

Здравейте,
    правят ми проблем зегерките на предните карета.
    Невлизат в канала на шлиците на каретата. Има ли някакво приспособление за поставянето на тези зегерки.

Сега като карам на депки и се чува потракване на карето в главината. Получи се един луфт от 1мм. в главината понеже си поставих но малка шайба преди зегера, но така ме дразни искам да си е всичко в ред. Дайте ми съвет МОЛЯ!

До: шлици и зегерки за кия

Колата е Кия спотидж 2000к.

Коментар

Хайде колеги никои ли неразбира от това

Коментар

снимка???

.
        Няма! Свършиха.

Коментар

нямам с какво да го снимам, а и да имам незнам от снимки какво ще се разбере. Май се опитах добре да го обясна с думи.

Коментар

Поставят се със специални клещи, които се продават по железариите за 3-5 лв.
            Няма! Свършиха.

Коментар

тези клещи са зегерклещи и ги ползваме.
              От задната страна на главината се побутва или се сваля цялото каре докато се монтира зегера и после се поставя главината.

Т.е. главината поставена ли е при тази манипулация или се сваля за да се постави и тогава се монтира.

Коментар

Сигурно е прословутия иглен лагер на главината .При мен се беше прецакал и също имаше луфт ,но ми ги смениха ..по 9лв са
                Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

къде са по 9лв.

Този лагер кой го е мислил незнам.
                  Вече чух какви ли не заменки на този лагер - с бронзова втулка с полиемидна втулка и какви ли още не глупости.

Този лагер при нас е 16.40лв. и се набива хубаво инъче зегерката невлиза.
                  Като ви го правят гледайте да е човек който разбира, а не сега да се учи.
                  Този куреец го е измислил или откраднал от някъде но той си знае защо.
                  Ако е трябвало щял е да остави канал на гравината при отливката и да е без лагер там.
                  Мислете и за това.

Коментар

Първоначално публикуван от hunter76 Преглед на мнение
                    куреец
                    разбиме
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от hunter76 Преглед на мнение
                      къде са по 9лв.

Този лагер кой го е мислил незнам.
                      Вече чух какви ли не заменки на този лагер - с бронзова втулка с полиемидна втулка и какви ли още не глупости.

Този лагер при нас е 16.40лв. и се набива хубаво инъче зегерката невлиза.
                      Като ви го правят гледайте да е човек който разбира, а не сега да се учи.
                      Този куреец го е измислил или откраднал от някъде но той си знае защо.
                      Ако е трябвало щял е да остави канал на гравината при отливката и да е без лагер там.
                      Мислете и за това.
                      Ами 9,40 мисля ,че бяха на бройка в Плевен в преставителството на кия .А те откъде са го взели незнам ..Бяха ми направили от едната страна бронзова втукла ,но аз исках да се махне и ми сложиха отдвете страни иглените лагери..но бронзовата втулка е вечна а иглени лагери ще купуваме всяка година с тия дупки...Клопаше ми нещо и мислех ,че е от иглените лагери.А се оказа ,че като смених накладките .На старите имаше едни ламагинки и обираха луфта. Сложих на делфи а те намаха тия ламаринки и сега клопат .Като пусна по нанадолнище с дупки и леко натисна спирачката го няма тоя звук .Но реших и всичко поръчам от колос ,там е най- евтино .....Та да си дойдем на темата ,ако имаш познат и той да ти направи бронзова втукла слагай и не се мисли ..Но да знае как да я направи ...
                      Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X