На който му трябват да пише
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подарявам задни пружини втора употреба за киа спортидж здрави
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Подарявам задни пружини втора употреба за киа спортидж здрави
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеНа който му трябват да пишеSsangyong Rexton, MT, 2.9D, 2004
Chrysler Grand Voyager 3.3, AT, 1996
Коментар
-
Първоначално публикуван от sempetrovi Преглед на мнениеКолега, имам една киичка, дето ми скъса нервите - колегата NINJA я знае, дадох 2 пъти отгоре на цената на която я купих, а тя не беше малка. Ще съм ти благодарен за пружините, защото нещо много се клатушка - може да не е от пружини, ама само тях не съм сменил още, повярвай! Пиши на лично къде и как да се видим, ако все още е валидно предложението!на мен бая ми ги хвалиха,защото няма ли турбо и били огън
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнениеАко е тая в подписа ти,ги водят железни машинина мен бая ми ги хвалиха,защото няма ли турбо и били огън
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнениеАко е тая в подписа ти,ги водят железни машинина мен бая ми ги хвалиха,защото няма ли турбо и били огън
Ssangyong Rexton, MT, 2.9D, 2004
Коментар
-
Първоначално публикуван от sempetrovi Преглед на мнениеКолега, имам една киичка, дето ми скъса нервите - колегата NINJA я знае, дадох 2 пъти отгоре на цената на която я купих, а тя не беше малка. Ще съм ти благодарен за пружините, защото нещо много се клатушка - може да не е от пружини, ама само тях не съм сменил още, повярвай! Пиши на лично къде и как да се видим, ако все още е валидно предложението!Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Само да ви светна,че пружините на Спортидж са идентични с тези на хл'Опел Кадет след 89г.На Омега са подобни,но са по-дебели с 1мм и са с 1 витка повече.И се ползват при евентуален лифт...Бъчвообразни се водят...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеСамо да ви светна,че пружините на Спортидж са идентични с тези на хл'Опел Кадет след 89г.На Омега са подобни,но са по-дебели с 1мм и са с 1 витка повече.И се ползват при евентуален лифт...Бъчвообразни се водят...
А се различават по това ,че като сложиш на киа от кадет кията кляка доста особенно ако е дълга база а ако направиш обратното кадета става като шпренгван москвич и вози като каруца и двата варянта са пробвани за омегата не знам.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
На късата база(двувратката) не се усети разлика,някога...На дълга не съм пробвал с Кадетови.
Омеговите са баяти...Сумати народ си вдигнаха Кии-те отзад така...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнениеКадетови наистина не стават.И аз пробвах,когато моите бяха счупени0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеВалидно е предложението щом темата още не е заключена.В понеделник ще ти пусна тел. за връзка и ще се разберем .....
Та колега, ако ги даваш - ще ги взема, за да сменя и пружините!!!Ssangyong Rexton, MT, 2.9D, 2004
Коментар
-
Аз бях лифтнал моята КИА с пружини от Опел Омега Б. Както каза колегата Соти те са леко бъчвообразни. Взех ги от една автоморга за 80лв. - навремето. Стана добре, но започна да вози малко по-твърдо.Nissan Patrol GR 3.0 TDi
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар