Мога ли да карам ръчните хъбове зацепени и да ги изключвам от вътре. Ще стане ли някаква поразия понеже до сега съм карал само на автоматични хъбове и не знам дали може да се карат така и ръчните хъбове. Предварително благодаря за ученето на неукия.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Могали да карам ръчните хъбове
Свий
X
-
До: Могали да карам ръчните хъбове
Първоначално публикуван от unnamed_1 Преглед на мнениеколеги то не е ли същото като да си караш с изкючено предно на автоматичните.Поздрави)
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от unnamed_1 Преглед на мнениеколеги то не е ли същото като да си караш с изкючено предно на автоматичните.Поздрави
Ами колега същото е,но само когато и хъбовете са изключени.Когато си на ръчни хъбове и не си ги изключил колелата задвижват предния диференциал и кардана към него.0885719173-Красимир
Коментар
-
Първоначално публикуван от unnamed_1 Преглед на мнениеколеги то не е ли същото като да си караш с изкючено предно на автоматичните.Поздрави
П.С.
Колегата ме е изпреварил но нищо - повторението е майка на затъпяването, то и темата не е първа по въпросаИскаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнениеМисля .....пак казвам мисля,че като нагазиш в калта и няма автоматични си нагазваш в калта навиваш си хъбовете...те включват и излизаш от калта...(после отиваме на мивка или в къщи да чистим тапицерията и колата)
Коментар
-
Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнениеМи те се включват преди да влезеш в калта....и се цапаш само отвънДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнениеМи те се включват преди да влезеш в калта....и се цапаш само отвънПоследно редактирано от Злой; 03-02-10, 08:00.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogo630722 Преглед на мнениеКак да изолирам задния мост , че много се върти , като пумпал съ м на пътя?
Свали си задния карданНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogo630722 Преглед на мнениеА мога ли да карам в тоя лед с постоянно включено само предно?Как да изолирам задния мост , че много се върти , като пумпал съ м на пътя?
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogo630722 Преглед на мнениеА мога ли да карам в тоя лед с постоянно включено само предно?Как да изолирам задния мост , че много се върти , като пумпал съ м на пътя?,но дръж здраво волана,че да не отнесеш на някой комшия оградката
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар