Помогнете, търся си резервоар за Киа 2.0 16v 95г. Ако някой може да ми каже от къде и за колко мога да го намеря. Може и втора ръка няма значение.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Търся резервоар за Киа Спортидж

Свий

X
- 

До: Търся резервоар за Киа Спортидж

На мен ми трябва ЧибураторПървоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеАз трябва да имам,но не помня къде е.Ще потърся.Бензиновата помпа трябва ли ти?    
 Коментар
- 

Ако искаш да те урЕдя...Първоначално публикуван от nikola68 Преглед на мнениеНа мен ми трябва Чибуратор    

Ок.Ще потърся и ще пиша...Първоначално публикуван от koki84 Преглед на мнениене всичко е наред само тече след като го напълня около 25л. 0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм" 0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
 Коментар
- 

Коки84 вчера ходих до една морга за джипове в с.Царева ливада /до гр. Дряново/за компютър от точно същия модел и намерих за 200 лв.!
 Големи проблеми с тази джипка после ще пусна тема .ОТ едни прекъсвания стигнаха за месец до BOSCH компа.
 Само .че е с десен волан тел.го взех от сайтовете за нови ,ако не ти е далече опитай.
 Коментар
- 

колега твоя спукан ли еПървоначално публикуван от plamenpetrov Преглед на мнениеКолега и аз търся същия резервоар, ако имаш някаква информация пиши! 
 моя беше спукан аз го залепих с течен метал на пластелин после го китосах с вибро кит после го боядисах с шегре и наи накрая го боядисах с боя

ако е ръждясал като моя го мини поне два пъти с преобразователПоследно редактирано от CarTest™; 23-03-10, 22:24.КИА "SPORTAGE"2000 16V
 КАЛОЯН ТРИФОНОВ 
 Коментар
- 

Моят пуска по две три капчици за цяла нощ, когато го напълня до горе. Проблема е при снадката на горната и долна част на резервоара.Първоначално публикуван от koki84 Преглед на мнениеколега твоя спукан ли е
 моя беше спукан аз го залепих с течен метал на пластелин после го китосах с вибро кит после го боядисах с шегре и наи накрая го боядисах с боя

ако е ръждясал като моя го мини поне два пъти с преобразовател
 Коментар
- 

виж сега този течен метал който ти казвам ще ти свърши работа за това .Първоначално публикуван от plamenpetrov Преглед на мнениеМоят пуска по две три капчици за цяла нощ, когато го напълня до горе. Проблема е при снадката на горната и долна част на резервоара.
 един резервоар струва 150-200 лева по този начин ще закърпиш положениетоКИА "SPORTAGE"2000 16V
 КАЛОЯН ТРИФОНОВ 
 Коментар
- 

Откъде мога да го намеря течния метал и на каква цена?Първоначално публикуван от koki84 Преглед на мнениевиж сега този течен метал който ти казвам ще ти свърши работа за това .
 един резервоар струва 150-200 лева по този начин ще закърпиш положението
 Коментар
- 

във всеки магазин за автокозметика а иначе метала е ABRO около 5-6 лвПървоначално публикуван от plamenpetrov Преглед на мнениеОткъде мога да го намеря течния метал и на каква цена?КИА "SPORTAGE"2000 16V
 КАЛОЯН ТРИФОНОВ 
 Коментар
- 

Благодаря, колега. Ще го потърся и ще го взема да опитам.Първоначално публикуван от koki84 Преглед на мнениевъв всеки магазин за автокозметика а иначе метала е ABRO около 5-6 лв

Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар