Я уточни кое загрява бавно или загрява бързо? или стрелката на таблото за водата ти се покачва бавно?
Ако загрява бързо..почваш да гледаш капачката на радиатора,самия радиатор дали "сълзи",термостат(ако не отваря или е клеясъл го натопи във вряла вода да се отвори),ако не е термостат отиваме към гарнитура,ако не е гарнитура почваш главата,ако е подстригвана преди,търсиш донор или нова
Перката за охлаждане върти постоянно. И бавно загрява.Какъв може да е проблема? Благодаря предварително!
Еми това което си написъл,че перката върти постоянно е достатъчна причина да загрява бавно.Въпроса ти поне на мен ми звучи така:при отворени прозорци ми е хладно в колата еми затвори си прозорците тогава.
1-тази киа е със силиконов съединител на перката може някой да му е играл два винта за застопоряване и да е застопорен за постоянно въпроса е какво ти разбираш под въртене.
2-провери си термостат и датчици по принцип по кофти е като загрява бързо защото те си запушват радиатор това онова.
3-какво разбираш под бавно загряване при каква температура на въздуха след колко километра стига на средно работно полужение?
Датчик на перката на силиконовата перка а стига бе толкова перки съм виждал и нито една с датчик може ли да ми поясниш или направо снимка да направиш ако ти е удобно?
Датчик на перката на силиконовата перка а стига бе толкова перки съм виждал и нито една с датчик може ли да ми поясниш или направо снимка да направиш ако ти е удобно?
Тая КИА да не е с ел.перка.Не съм виждал,ама знае ли човек...
Аз бих си купил първо един термостат, сменя се за 10 мин.
Внимавай само да не те подведат в магазина, че са няколко варианта и изглежда, че става, ама държи студено, ако не си го уцелил.
Термостата е евтин.
Коментар