Перката за охлаждане върти постоянно. И бавно загрява.Какъв може да е проблема?
Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Водна помпа- KIA-SPORTAGE-96г.- дизел
Свий
X
-
До: водна помпа- KIA-SPORTAJ-96г.- дизел
Я уточни кое загрява бавно или загрява бързо? или стрелката на таблото за водата ти се покачва бавно?
Ако загрява бързо..почваш да гледаш капачката на радиатора,самия радиатор дали "сълзи",термостат(ако не отваря или е клеясъл го натопи във вряла вода да се отвори),ако не е термостат отиваме към гарнитура,ако не е гарнитура почваш главата,ако е подстригвана преди,търсиш донор или нова[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
До: водна помпа- KIA-SPORTAJ-96г.- дизел
Еми това което си написъл,че перката върти постоянно е достатъчна причина да загрява бавно.Въпроса ти поне на мен ми звучи така:при отворени прозорци ми е хладно в колата еми затвори си прозорците тогава.Първоначално публикуван от peter1956 Преглед на мнениеПерката за охлаждане върти постоянно. И бавно загрява.Какъв може да е проблема?
Благодаря предварително!
1-тази киа е със силиконов съединител на перката може някой да му е играл два винта за застопоряване и да е застопорен за постоянно въпроса е какво ти разбираш под въртене.
2-провери си термостат и датчици по принцип по кофти е като загрява бързо защото те си запушват радиатор това онова.
3-какво разбираш под бавно загряване при каква температура на въздуха след колко километра стига на средно работно полужение?Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
До: Водна помпа- KIA-SPORTAGE-96г.- дизел
Нинджа,къде се губиш?Аз смених цялата перка и също не вдига повече от 50 градуса.Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеТочно така.Виското е заминало,не е задължително някой да го е блокирал.Така си дава фира.В магазина за ново...
Коментар
-
Свързан е .Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнениеа на перката свързан ли е датчика?
Коментар
-
Датчик на перката на силиконовата перка а стига бе толкова перки съм виждал и нито една с датчик може ли да ми поясниш или направо снимка да направиш ако ти е удобно?Първоначално публикуван от nikola68 Преглед на мнениеСвързан е .Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Е,термостат де...Първоначално публикуван от nikola68 Преглед на мнениеНинджа,къде се губиш?Аз смених цялата перка и също не вдига повече от 50 градуса.
Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнениеа на перката свързан ли е датчика?Първоначално публикуван от nikola68 Преглед на мнениеСвързан е .
Тая КИА да не е с ел.перка.Не съм виждал,ама знае ли човек...Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеДатчик на перката на силиконовата перка а стига бе толкова перки съм виждал и нито една с датчик може ли да ми поясниш или направо снимка да направиш ако ти е удобно?0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Ако тая кия е с ел.перка значи някой нещо си е монтирал сам.Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеТая КИА да не е с ел.перка.Не съм виждал,ама знае ли човек...Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Ше вее,що да не вее.Но някой я е слагал там,заводски е с виско...Първоначално публикуван от chato Преглед на мнениеМи да и аз съм с електричка от Омега и си вее идеално
.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Да бе,нали ти казвам,че перката е от ОмегаПървоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеШе вее,що да не вее.Но някой я е слагал там,заводски е с виско...
със се кожуха.
Коментар
-
Аз бих си купил първо един термостат, сменя се за 10 мин.
Внимавай само да не те подведат в магазина, че са няколко варианта и изглежда, че става, ама държи студено, ако не си го уцелил.
Термостата е евтин.Няма! Свършиха.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар