Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор за KIA Sportage в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Майстор за KIA Sportage в Пловдив

Здравейте,

Някой да има информация/адрес/телефон на добър майстор на KIA Sportgage (1997г.) в Пловдив?

Благодарско,
    Митко

До: Майстор за KIA Sportage в Пловдив

Пък ако вземеш да напишеш и какви и има на колата, може и да почне да става ясно. Немалко добри майстори са специалисти по определена работа или определен агрегат, а не по марка автомобили.

Коментар

Проблемите са два:

- лоста за трансмисията в положение 4H се саморазблокира по време на движение, явно е проблема е някъде в РК
      - спирачната система сигнализира за ниско ниво (така е) след доливане се оправя за известно време но пак се появява което говори само по себе си за проблем.

За съжаление нямам работна база да направя по добра диагностика.
      Ако може някой да препоръча майстор ще съм задължен.

Коментар

Проблемът с лоста е обсъден в съвсем прясна тема. Прочети тук:
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=55239

Теч от спирачната уредба на всички автомобили се открива и оправя по еднакъв начин.

Коментар

Здравейте,

Темата в форума за лоста на трансмисията съм я прочел преди да направя поста. За спирачната система бях при специалисти, но не можаха да намерят къде е проблема.
          Та елементарната ми молба е ако има някой информация за светнат по KIA Sporthage майстор в Пловдив да даде инфо.

Благодаря,
          Митко

Коментар

Първоначално публикуван от imitko Преглед на мнение
            ...За спирачната система бях при специалисти, но не можаха да намерят къде е проблема.
            Има ли ABS тая чудесия?

Ако не, направо ти казвам отговора: спирачната помпа изпуска течност към сервоусилвателя. Оттам я изсмуква двигателят и я изгаря. Трябва да се смени помпата.

Коментар

Изчакай още малко да видим дали някой от Пловдивската група ще знае точно майстор за Спортидж. Междувременно може да опиташ да се свържеш със Зарко Kaishin /ник във форума/, който общо взето се занимава с джипки и е доста грамотен. Има му телефона някъде по форума. Ако искаш може да говоря и с брат ми /работи в Стефанов Опел/, който да види дали някой от момчетата там е правил Спортидж. Аз лично там си правя Фрилендъра, а и доста познати /някои от форума/ правят там различни джипки /за сега без забележки/. Просто има към 10-15 доста грамотни монтьора, работили на различни места и правили различни коли. Цените за моя изненада са си съвсем нормални, сравними с всеки друг сервиз. Ако решиш за Стефанов пиши /по-добре ЛС, да не пропусна в темата/ да говоря с брат ми да отидеш поне за диагностика при тях.

Успех с оправянето на колата.
              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Има ли ABS тая чудесия?

Ако не, направо ти казвам отговора: спирачната помпа изпуска течност към сервоусилвателя. Оттам я изсмуква двигателят и я изгаря. Трябва да се смени помпата.
                има
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Жалко. Простите неща бяха в миналото.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Има ли ABS тая чудесия?

Няма ABS :-)
                    Значи това ще да е, много благодарско за диагностиката!

ПП. намерих си човек да пипне РК и спирачната система, утре ще я закарам и като свършат ще дам отзиви.

Благодаря на всички които се отзоваха на темата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X