Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпросче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпросче

Първо,весели прзници на всички колеги.Бъдете най-вече здрави,другото е ясно.
    А сега към темата:има ли разлика в ръчните хъбове за главини с инерционни и главини с вакуумни такива.Ако "ДА",каква е тя.
    Благодаря.

До: Въпросче

Първоначално публикуван от chato Преглед на мнение
    Първо,весели прзници на всички колеги.Бъдете най-вече здрави,другото е ясно.
    А сега към темата:има ли разлика в ръчните хъбове за главини с инерционни и главини с вакуумни такива.Ако "ДА",каква е тя.
    Благодаря.
    Весели празници и от мен.Ванкото май е разбирач и , ако може да обясни....

Коментар

Знам за поне 3 модела карета,разликата между които е в броя и дължината на шлиците.Знаи трябва да има поне 2(два) модела ръчни хъбове.А може и да са повече...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Знам за поне 3 модела карета,разликата между които е в броя и дължината на шлиците.Знаи трябва да има поне 2(два) модела ръчни хъбове.А може и да са повече...
        Благодаря за отговора.А според теб какво ще рече:"Standard Manual Hub Kit"," Kia models: 95-01 Sportage and Retona".Как мислиш,дали става за всички в тези рамки

Коментар

Според мен са еднакви разликата е 4е като пора4а6 хьбове за киа която е с вакумни ти пра6тат само хьбовете които струват 380 лв в магазин Гладиатор Пловдив.

А ако са ти с енерционо зацепване (механи4ни) струват 420 лв за6тото освен хьбовете в кита има гайки за главините и контри за тях!!!

А като борй на 6лиците и далжина мисля 4е са еднакви за6тото хьбовете на АВМ са напьлно еднакви и за двата модела и разликата е само в гаиките при единия кит.

За6тото на механи4ните хьбове контра на гайката на главината дьржи 4аст от механиката която вклю4ва и изклю4ва хьбовете.

Коментар

10x.Ще видим ние тая работа.

Коментар

Благодаря за отговора.А според теб какво ще рече:"Standard Manual Hub Kit"," Kia models: 95-01 Sportage and Retona".Как мислиш,дали става за всички в тези рамки
              Би трябвало,но си имай едно на ум.

10x.Ще видим ние тая работа.
              Сложи си ръчни АВМ-и.
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                Сложи си ръчни АВМ-и.
                Точно това мисля да направя,но ще бъдат WARN.Ще ми ги докарат от Америчку за почти двойно по-ниска цена от цените в Гладиатор.Пък ако нещо се провали ще званя в Пловдив

Коментар

Я сподели канала колега ,че бая народ чака за такава промоция
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнение
                    Я сподели канала колега ,че бая народ чака за такава промоция
                    Канла е един мой приятел,който може скоро да си идва до БГ.

Коментар

Каква е разликата м/у раздатките с един и с два контролни отвора ? Каде се намира по-високата контролна пробка?Моля , ако може снимка.
                      Благодаря от сърце!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X