Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да знае от къде мога да си намеря предни калобрани за Kia Sportage:1996-1998??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой да знае от къде мога да си намеря предни калобрани за Kia Sportage:1996-1998??

Питах в нашите магазини в Бяла(русенско) ама нъцки
    Ако някой знае в Русе или околноста или друго място да пише

Щото резултата е много гаден без калобрани(падна ми даже едната лайсна )
    снимката е точно от прегледа за зимата
    а то като е тръгнало и лайсни ще се търсят също

Предварително благодаря
    Прикачени файлове
    [SIGPIC][/SIGPIC]

До: Някой да знае от къде мога да си намеря предни калобрани за Kia Sportage:1996-19

Извинявай че се отклонявам малко от темата ама какво е колобран ?

Коментар

До: Някой да знае от къде мога да си намеря предни калобрани за Kia Sportage:1996-19

хахах колега стига си се базикъл ....все още колата се кара и от баща ми и за това и диря калобрани...иначе всеки ден като гледам на различни колеги джипките и само и мисля доброто на нашща киа
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Не се базикам бре кво е тва калобрани ?

Коментар

ами тея пластмасовите неща дето се монтират на калниците и пазят дане хвърчи кал и камъчки,които в следствие да смъкват лакъ и боята
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

здравей колега ,е дин приятел на скоро си свали неговите питай го дали не ги продава/lud ribar/
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
              здравей колега ,е дин приятел на скоро си свали неговите питай го дали не ги продава/lud ribar/
              питах го не ги продава....остава вариянт морга...така,че моля някой колега ако му се мерне изноговия край киа с предни калобрани да пише тук естествено съдействието ще се възнагради с (ракия 100%кайсиева),че другата седмица студентския празник и едвали ще съм в кондикция да обикалям по моргите
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнение
                питах го не ги продава....остава вариянт морга...така,че моля някой колега ако му се мерне изноговия край киа с предни калобрани да пише тук естествено съдействието ще се възнагради с (ракия 100%кайсиева),че другата седмица студентския празник и едвали ще съм в кондикция да обикалям по моргите
                Ако намериш взимай комплект.
                На мен ми трябва десния, и капачка за джантата .
                тел 0898758582 Весо

Коментар

Ти капачка и калобран може да си вземеш от София пълно е с кии в мобиле
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ти капачка и калобран може да си вземеш от София пълно е с кии в мобиле
                    И ти си прав...
                    Ама ме мързи да обикалям!
                    Ако намеря да ти взимам ли левия?

Коментар

Първо направи хубав пазърлък трябва ми ляв предeн и също страничните лайсни всичките ...бая ще трябва да черпя
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първо направи хубав пазърлък трябва ми ляв предeн и също страничните лайсни всичките ...бая ще трябва да черпя
                        За тия страничните лайстни има и друго лечение. Продават в "Автомания" едни гумени на метър. Различна ширина са. Само трябва да си избереш дизайн, да не е някоя селяния, че да не загрозиш красавицата.Навремето за 25-цата обиколих всички морги и не намерих. Заспа с тези гумените.
                        Иначе и да намериш оригинални някой сатрап със сигурност ще изпочупи всички щипки да ти ги свали

Коментар

Ок ! мерси за предложението в други ден ще обиколя автомания русе
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X