Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с двигателя на kia sportage

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с двигателя на kia sportage

Здравейте!

Здравейте!
    Имам проблем с моята киа и по точно с мотора!Двигателят е 2.0 тди 2000 гд. Работи ужасно както на празен ход така и в обороти!Голямо тракане,ръмжене и т.н. Ходих на майстор, обиколих цяла Варна и никой не може да ми каже какъв е проблема!Колата пали от раз винаги, движи се добре поне според мен и не гори масло! Закачаха я на комп. и никакви грешки не дава. един мой познат ми каза да сложа някаква добавка която била мн ефикасна за износени двигатели!!! и пак никакъв резултат, нищо не се промени дори и малко!!!по което съдим че не е износен двигателя!Ходих на дизелджии и всички ме връщат защото нямали букса за да проверят компа! и сега нз къде да отида и от какво може да е този проблем!! Проблема е от както сам собственик на колата вече 1 год. ако някой е имал същия проблем да сподели!!! Благодаря ви предварително!

До: проблем с двигателя на kia sportage

Пробвай при автокомплекс "Косара" Възраждане 1 срещу Лукойл и "автомивка Водопада"
    052/502-304.... Кажи,че Иван те праща
    Дано съм бил полезен
    Последно редактирано от vanko4x4; 29-10-09, 22:06.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

всичко е било от прекалено голям аванс....

Коментар

Първоначално публикуван от feeer Преглед на мнение
        ...Проблема е от както сам собственик на колата вече 1 год...
        Олеле...от 1 година....Е,може ли така???
        Първоначално публикуван от feeer Преглед на мнение
        всичко е било от прекалено голям аванс....
        От прекален аванс дизела разбива биелни болтове,бутала и лагери.Горят клапани,а от там водачи и гумички... С две думи,колкото и лошо да звучи,е възможно двигателя да е влязъл в графата "износен".Времето ще покаже...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ванко, до колкото разбрах си от варна даи някакъв тел. 1е имам няколко неща да те питам относно маитори и др. 0899171888 Иво благодаря!!!

Коментар

хахах...колега не съм от Варна просто това лято бачках в този автокомплекс...и съм искал съвети от майсторите за моята киа и за това ти го препоръчах ,защото му разбират
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X