Какви гуми да взема за кия спортаж за зимата
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какви гуми за зимата за Кия Спортидж
Свий
X
-
До: какви гуми за зимата за кия спортаж
уточни какво по-точно(модел,който да са изспитали съфорумците или други екстри).....
зимни,ако намериш на далавера и сумата на която ти допада по джоба
но си провери 4х4-то,че дори и с зимни гуми,ако ти откаже има да буташ в преспите[SIGPIC][/SIGPIC]
-
Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнениеуточни какво по-точно(модел,който да са изспитали съфорумците или други екстри).....
зимни,ако намериш на далавера и сумата на която ти допада по джоба
но си провери 4х4-то,че дори и с зимни гуми,ако ти откаже има да буташ в преспите
Коментар
-
Първоначално публикуван от chato Преглед на мнениеАз съм с 205/70 R15 Dunlop SJ6.Аз съм с такъв размер на Голфа...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеАко е за 205/70 R15 имам 4 Мишелина. Зимни. Втора употреба са, колегата Пенчо преди мен ги беше търкалял на Кия Спортидж.
Коментар
-
До: какви гуми за зимата за Кия спортидж
Първоначално публикуван от nikola68 Преглед на мнение235 не е ли много.Трябва да сложа такива,че да стават и за асфалт и за гората.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеАко е за 205/70 R15 имам 4 Мишелина. Зимни. Втора употреба са, колегата Пенчо преди мен ги беше търкалял на Кия Спортидж.
Коментар
-
Това е темата за продажбата:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=71427
Запазени са до довечера.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
вземи си нови гуми - втора употреба гума с 4-5мм грайфер не е зимна /вече/помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
От: До: какви гуми за зимата за Кия спортидж
Здравейте, от 2 дни и аз съм собственик на Спортидж 2,0 бензин, взел съм я основно за лов и каране през зимата из града. Някой пробвал да сложи джанти от нива 16, с оригиналните руски гуми 185/80/16 с агресивната шарка /абе водят се ВЛИ-.....,някой им казват таралежки и.т.н./ Смятам, че по този начин значително ще се увеличи клиренса, а и проходимостта, като осъзнавам, че въпросните гуми няма да осигуряват най комфортната возия, но все пак основно ще се позва извън пътя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар