Здравейте, накратко - търся къде да се тества надеждно охлад. система. От повече 5-6 години индикаторът за температурата не работи. Като загрееше и си отиде на мястото, после оставаше там. В началото,като е изстинал, потупвах отгоре таблото и се връщаше долу, но ми омръзна и спрях да правя тая процедура пък и можеше да се развали нещо друго. И понеже не използвам Сорентото много активно, предимно на близки дистанции из окръга без напъване много не му предирях , но редовно проверявах казанчето за охладителната течност. Преди 1 г. забелязах че взе да пада нивото и естетвено доливах. Няколко пъти и аз и познати , но домашни специалисти оглеждахме отвсякъде но няма теч. Два пъти правих тест са газове в системата - в сервиза зо автогара Запад и при един приятел, но теста е отрицателен. Даже сега си купих такъв тестер и аз си го правих като доста понадух оборотите и пак нищо. Имало някъде сервиз където слагат оцветител и надували системата ама за в Бургас не намерих. Та , някой да ме насочи на правилното място ? Миналия месец ходих до София и си викам дай да понапълня казанчето - отиде на мах- че да не падне нивото по пътя, и в Сф гледам че капе като спрях. Оказа се че му е дошло много и е изхвърлило от маркучето на казанчето .Като изстина си дойде на мястото. Дават ми акъли да сменя капачка, термостат и т.н. и това ще стане, но ми се струва че е добре първо да се установи причината. PS капачката на маслото няма гняз, казанчето не бълбука...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Охладителна система Соренто 2002- надежден сервиз Бургас за тест
Свий
X
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.