Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос!

Колеги повдигнах Кията с 5см.със подложки отпред и отзад и сега като се натовари малко да кажем 4-5 човека и багаж при неравен път като склати малко и блъска на твърдо яко. Къде може да е проблема. Тампоните на купето се виждат здрави.

Амортисьорите са здрави, чува се все едно желязо със желязо се удря.

Коментар

Кия Спортидж 1 по рождение е с много калпави задни пружини, изработени от "говнолин". С времето омекват и от там задницата кляка, бие на тампони или пък се чува едно металическо "Дзън" при подскачане. За това всички ги сменят с такива от Астра F или G. Като от комби дават 3-4 см лифт.
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Отпред пак блъска.Не знам но ми се сърува, че само от ляво блъска така лошо.

Коментар

Като е вдигах ми казаха че амортисьорите не трябва да се сменят с такива с по дълъг ход.Възможно ли е да е от тях?

Коментар

Ами провери де. Както е стъпила на земята провери хода на амортисьора до пълно прибиране и разстоянието до шоковия тампон. Ако хода на носача е по-голям от този на амортисьора ....
            Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

За седем години не можах да открия амортисьори с по дълъг ход, а иначе открили проблема

Коментар

Аз нямам подложки, с нови амортисьори съм, но на неравно блъска отзад, по описаният от вас начин. Та, не е от подложките. И аз се каня скоро да купувам същите подложки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X