Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KIA Sportage, 1996, diesel 2.0 TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KIA Sportage, 1996, diesel 2.0 TDI

Здравейте,

От скоро имам Киа Спортидж. Имам следния проблем и се нуждая от помощ. Киата работи перфектно, единствения проблем е, че когато се опитам да задържа на конретна скорост, например да карам с 40 км/час, леко прекъсва и се раздрусва, "пресецва" така да се каже... Това много ме дразни и не зня от какво може да е. Сменила съм масло, филтри, катализатор, ... На ниски и високи обороти си работи перфектно. Пали си от-раз! Моля, дайте съвет! Освен това не зная къде да я закарам на диагностика - в Kia звънях и ми казаха, че можели да направят диагностика, но само по електрониката.... не можели да гарантират... На още едно място звънях - в Супер Дизел, оттам пак нещо не можели.... Очаквам вашите съвети!

До: KIA Sportage, 1996, diesel 2.0 TDI

Първоначално публикуван от karatekate Преглед на мнение
    Здравейте,

От скоро имам Киа Спортидж. Имам следния проблем и се нуждая от помощ. Киата работи перфектно, единствения проблем е, че когато се опитам да задържа на конретна скорост, например да карам с 40 км/час, леко прекъсва и се раздрусва, "пресецва" така да се каже... Това много ме дразни и не зня от какво може да е. Сменила съм масло, филтри, катализатор, ... На ниски и високи обороти си работи перфектно. Пали си от-раз! Моля, дайте съвет! Освен това не зная къде да я закарам на диагностика - в Kia звънях и ми казаха, че можели да направят диагностика, но само по електрониката.... не можели да гарантират... На още едно място звънях - в Супер Дизел, оттам пак нещо не можели.... Очаквам вашите съвети!
    Тези 40км. на коя предавка се опитваш да ги държиш? Ако е при около 2000 оборота - там се усеща турбодупката. До сега ТДИ карала ли си?

Коментар

С 40-те км давам само пример... с каквато и скорост, на която и предавка да се опитвам да задържа... започва да прекъсва. Това го констатира и моя приятел (ако притесненията ви са по отношение на пола на шофьора)!

Проблемът е реален, така че, моля ви, дайте предложение или съвет..

Коментар

Здравей.Не си написала от къде си,но съдейки по "Супер дизел",приемам,че си в София.Звънни тук:02/962 20 75-сервиз ВилиКар...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

С 40-те км давам само пример... с каквато и скорост, на която и предавка да се опитвам да задържа... започва да прекъсва. Това го констатира и моя приятел (ако притесненията ви са по отношение на пола на шофьора)!

Проблемът е реален, така че, моля ви, дайте предложение или съвет..
          Имам Същата но от 2000г. Ако имате път към Борово, елате да я покараме. После ще сравняваме. Пък и аз може да покарам Вашата.
          Съветите после.

Коментар

Във Вили Кар звънях, но и там нещо ми мрънкаха... че им били ограничени въздействията.....

Коментар

Моля, кажете свестен сервиз, за да ми погледнат джипката, защото явно в България няма къде да ми я диагностицират!? Ако не съм права - опровергайте ме! P.S. От София съм. Благодаря предварително на отзовалите се!

Коментар

Моля, кажете свестен сервиз, за да ми погледнат джипката, защото явно в България няма къде да ми я диагностицират!? Ако не съм права - опровергайте ме! P.S. От София съм. Благодаря предварително на отзовалите се!
                Ами няма да те опровергаваме. Запиши си час за сервиза в Солун: 0031 699901-5, 0031822524. 0031853100. Това са два сервиза.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Здравей.Не си написала от къде си,но съдейки по "Супер дизел",приемам,че си в София.Звънни тук:02/962 20 75-сервиз ВилиКар...
                  само гледай да не попаднеш на оня монтьор дето пипа с омаслените ръце по седалките и през цялото време повтаря "де...ба и корейския кенеф"... не можа да настрои чисто нови накладки за ръчна на чисто нови сп. дискове и за извинение каза, че трябвало да "слегнат" и пак да дойда след 500-1000км пробег... То сигурно и чисто новите джипки нямат ръчна спирачка...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Кажете ми, че това за Солун е майтап.... ужас! И все пак къде да отида в България? В Солун съм ходила не веднъж и два пъти, но само за тази работа .... соленичко ще ми излезе диагностиката

Коментар

Кажете ми, че това за Солун е майтап.... ужас! И все пак къде да отида в България? В Солун съм ходила не веднъж и два пъти, но само за тази работа .... соленичко ще ми излезе диагностиката
                      Звънкай тука:0888 730 442-Вальо.Кажи му,че Соти ти е дал телефона му.И успех...
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Какъв майтап, допълнителна опция, ама нали се плашиш от сервизите в България?

Коментар

Благодаря! Дано да ми свърши работа човека...Ще ви пиша какво-що!

Коментар

Не се плаша от сервизите в Б-я, само че не се намери човек, който да ми каже твърдо "ела при нас, ние можем да направим диагностика на Киа-та ти".... това е. Само ми мрънкат по телефоните, че това не било сигурно, онова не било сигурно... иначе, напротив, уважавам българските специалисти... ама къде са? Това искам да знам....

Коментар

Не се плаша от сервизите в Б-я, само че не се намери човек, който да ми каже твърдо "ела при нас, ние можем да направим диагностика на Киа-та ти".... това е. Само ми мрънкат по телефоните, че това не било сигурно, онова не било сигурно... иначе, напротив, уважавам българските специалисти... ама къде са? Това искам да знам....
                              Аз пък не вярвам на този който твърди, че ще реши някакъв проблем, преди да го е видял на живо. Изключвам изгоряла крушка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X