Ми щото немаме думи. Ша ма прощаваш колега, изразявам лично мнение, ама от всичко което имате в USA California Los Angeles точно на това ли намери да се натресеш.
Не бе колега този взъдеход да го кажа ко купихме в България и после спечелихме зелени карти и тч остана в България затова а тук в USA си купихме пак Киа само ,че бензин 2000 сс 2000 година защото вече я и знаем как работи къв е двигатела и нещо ако се счупи знаеме горе долу от какво е
Честита ти Кия колега.Много безаварийни километри със нея.Личи си ,че си се вманиачил във тази марка- лошо няма .Моята тази зима също не ми е изневерявала.Там където бях тръгнал -стигнах.(По коледа бях в красивия Белоградчик и околносте села ,граничешти със границата.Имаше достатъчно сняг и лед,за да мога да видя накакво е способна.)Според мен добре си я качил в раздел Кия.Ако я беше качил в друг раздел щяха да оплюват веднага Кията ,не че и тук няма да направят същото.Прегледай дискусий по марки и виж какви проблеми си имат "изстинскитеджипки",че ние паркетните Кий неможем даже да се оплачем от тях.Карай си я със здраве и много тормоз иначе може да се счупи .
Много добра колега Абе ,защо искаш толкова много ръчни хъбове какво им е на нормалните? щото мойта е с нормалните и кадето искам там съм ги включил нямал съм проблеми
Жестока е колега браво Соти още не съм го видял лице в лице и дори не съм си писал с него само четох форума за неговата киа и видех в гогъл малко лифнати кий и направо като се прибера в България веднага почвам да врънкам баща ми да я лифтваме и да и слагаме едни офф роъд гуми
Коментар