Здравейте,преди няколко дни си взех KIA Sportage 1998 4x4 4WD 2.0TDI.Колата е нов внос от Австрия.След като я взех след няколко километра (около 20км.) от преливника(казанчето дето е към радиатора)излизаше гореща вода,като се отвиеше леко капачката на радиатора звука беше като свирка на локомотив.Имах късмет,че това се случи на бензиностанция и се запасих със туби вода.... и към 3:00 вечерта се прибрах в Русенско.
Радиатора не е пробит,реших да видя термостата..беше в ръжда(пробвах да я запаля без него ,но пак хварляше вода)...термостата поставих във вряла вода и клапана се отвори... поставихго и колата си работи перфектно (четох темите и на другите вече колеги,но моята кола негуби мощност,а напротиф много дърпа за джип поне това е моето впечатление щото ми е първия
).. но пак загрява реших да се консултирам със майстори и те ми викат или термоста или гарнитура или глава....надявах се да е на малкото термостат купих нов ,но хварля вода..сложих стария и се оправи ,но пак загрява след известно време .... и днес ми казаха ,че е или гарнитура или глава във сервиза (чудя се дали да ходя на местния майстор дето всички го хвалят или да отида някъде където ще знаят за какво става въпрос???
Благодаря предварително...може малко да съм се улял в писане,но мисля,4е не е излишно

Радиатора не е пробит,реших да видя термостата..беше в ръжда(пробвах да я запаля без него ,но пак хварляше вода)...термостата поставих във вряла вода и клапана се отвори... поставихго и колата си работи перфектно (четох темите и на другите вече колеги,но моята кола негуби мощност,а напротиф много дърпа за джип поне това е моето впечатление щото ми е първия

Благодаря предварително...може малко да съм се улял в писане,но мисля,4е не е излишно

Коментар