Здравейте момчета и може би момичета.Имам KIA-SPORTAGE  от скоро и забелязах следния проблем:като е студена работи без проблем но като загрее компютъра отчита грешка ,започва да пуши и губи мощност.Ако някой знае нещо нека да сподели.
от скоро и забелязах следния проблем:като е студена работи без проблем но като загрее компютъра отчита грешка ,започва да пуши и губи мощност.Ако някой знае нещо нека да сподели. 

от скоро и забелязах следния проблем:като е студена работи без проблем но като загрее компютъра отчита грешка ,започва да пуши и губи мощност.Ако някой знае нещо нека да сподели.

KIA-SPORTAGE проблем

KIA-SPORTAGE проблем

/ ще взема да ида на диагностика защото ми казват че май е от помпата.Някой да знае сервиз за диагностика и ремонт???
/ ще взема да ида на диагностика защото ми казват че май е от помпата.Някой да знае сервиз за диагностика и ремонт??? 02/962 20 75
02/962 20 75

Коментар