Ето тук можете да видите този доста симпатичен голям автомобил. Скоро ще го чакаме и тук:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mohave
Свий
X
-
До: Mohave
Чети бре момче, чети! Не е на базата на никакъв Таракан

, колата си е нова разработка, направена е да се бори на американския пазар и си е КИЯ. Само дето вече е луксов бренд и ще е отделен, като Лексус, Инфинити и Линкълн

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Че те Китайците направиха копие на Х5 та даже го показаха на изложението във Франкфурт,та тези да ги е срам.Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеМи все едно гледам китайско копие на ТЛК 200, И не ги е срам даже.
Коментар
-
Ти па ся...Китайците си правят каквото си искат.Даже вече не слагат собствени емблеми.Има китайско РАВ4,КИА Соренто,ТЛК200.Едно към едно със все емблемите даже...Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеМи все едно гледам китайско копие на ТЛК 200, И не ги е срам даже.
П.С.Последно имат един хибрид дето отпред е ТЛК120 а отзад е Х5.Отстрани е все едно са разрязани и залепени вде полувини...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Грешиш, Тойота никога не е била толкова елегантна и стилна. Браво на корейците, определено дизайнерите на КИЯ са на място (за разлика от тези на Хюндай)Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеМи все едно гледам китайско копие на ТЛК 200, И не ги е срам даже.
Къде прочете баш Тераканът?Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЧетем,четем.Баш Теракан си е.Ама повече ми харесва мАтора.539 нютъна и 250 коня.Те т'ва е...
Щот аз никъде не видях такова нещо. 

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Тука не видях,другаде,не помня къде,писаха.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеКъде прочете баш Тераканът?
Щот аз никъде не видях такова нещо. 

0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Тука пише че е развитие на някакъв прототип. Виж междуосево и тн и ще видиш че няма нищо общо с Таракан

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
.Като имам в предвид,че сега компанията е на Хюндай,това трябва да е на базата на Теракан.Вътре напомня Соренто.Паркетник нек'ъв...
Коментар