Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лифт кит
Свий
X
-
До: Лифт кит
Само с пружини,Пацо.И амортисьорите да ограничават.Иначе каретата се разхвърчават на съчми и сепараторчета.Получаваш клиренс,но не и ход надолу.Това е.За това сега слагам цял мост.
Другия вариянт е,по-дълги полуоски.Мислех го,но така и не стигнах до него...Последно редактирано от ninja_1; 03-03-08, 19:03.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Ми то на линка е с пружини. Макар че според мен след като хода отпред, така или иначе няма да се увеличава може и с подложки.
Въпроса е че 4" са много за полуоските на тоя киндер сюрприз.
Не вярвам отпред хода на ама на доло да е повече от 5-6см. Подложката на шарнира го увеличава още, но тогава ъглите на полуоските отиват на кино защото са изчислени да работят в заводския ход.
Ако полуоските идват къси им се слагат фланци(ако има възможност).
Ако ъгъла обаче им идва голям трябват други.
Или сваляне на дифа.
Абе много е тва 4". Към 2" може и да стане.
Коментар
-
Да де,ама виж предните амортисьори,които са поставили юнаците.Оригинално на КИА-та е с МакФерсън,над полуоската и "Вилица",която я "обкарчва".Те са сложили другите отстрани.А и са бая по-длъги,въпреки че на снимка никога не може да прецениш правилно.Просто така ми се струва.А подложката на шарнира не я бях видял.Решението е добро,с оглед на по-млако натоварване заради ъгъла...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Да.С доста по-голям ъгъл.Възможно е да се появи проблем при увиснало колело в пълен завой.Има ограничителни болтове под кормилната кутия и под паразитния хебел.Те трябва да се регулират и да се ограничи максималното завиване на колелата.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеИма ли смисъл да обсъждате независимо "окачване"?
Ето какво пишат братята Руснаци :
Подвеска независимая - ходовая часть, живущая своей жизнью. Встречается крайне редко. Смысла не имеет.

Коментар
-
Дай превод не схващам бъкел.Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
Ето какво пишат братята Руснаци :
Подвеска независимая - ходовая часть, живущая своей жизнью. Встречается крайне редко. Смысла не имеет.

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

.
Коментар