Колеги окъсаха ми се заднуте буферни тампони в пружината, затова дайте съвет, как да постъпя предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Киа спорт буферен тампон задна пружина
Свий
X
-
От: Киа спорт буферен тампон задна пружина
Взимай нови и това е,ти пак си добре,аз като погледнах случайно на моята видях че ми е счупена пружината...та...едни 150лв отлетяха... късмет.Shuanghuan S Ceo 2.4i/128Hp
Краси
"машината обича Ласка,грижливо гледане и Смазка"
Коментар
-
http://bazis-m.eu/Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнениеНови ама от къде? И на мен са скъсани и двата на задните пружини. Ама явно от нещо трябва да се приспособява.
Коментар
-
Стават пружините, малко по-високи са от тези на Кията, от Астра още по-високи. Аз съм с пружини от Астра и амортисьори от омега и няма ядовеПървоначално публикуван от Pencho75 Преглед на мнениеПредлагат се пружини от омега комби с шок тампоните и ще взема да скоча, но не знам дали ще станат пружините, да ама тампоните не съм сигурен дали ще паснат.
Коментар
-
Колега пружините от Астра паснаха много добре но задните амортисьори от кой модел Омега стават на Киа.Предварително благодаря за информацията.Първоначално публикуван от GECATA 73 Преглед на мнениеСтават пружините, малко по-високи са от тези на Кията, от Астра още по-високи. Аз съм с пружини от Астра и амортисьори от омега и няма ядове
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар