Здравейте. С голямо удоволствие следя Вашият форум и съм безкрайно очарован от компетентността и любознателността ВИ. ЕВАЛА ВИ. От скоро брат ми си купи Kia Sportage 97г.бензин 120 к. (нали е ловец и рибар).Джипа няма да се ползва за OFFROAD, а просто за да сме малко по-сигурни по пътищата. Въпросът ни е на LSD диференциала(информирах се от Вашият форум) има букса с два кабела това датчик ли е и за какво служи? Благодаря ВИ предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
датчик на диф на Kia Sportage
Свий
X
-
До: датчик на диф на Kia Sportage
Ммм.... хубаво.Остава ми като намеря канал да извадя буксата и ще видим.Благодаря ви за отговорите, но с риск да повтарям нечий въпрос и леко да ви изнервя с некомпетентността си(все пак джипа е "пресен" на 1 седмица) а и като знам "познанията" на търговците бихтили ми препоръчали масло за LSD диф и кога се сменя.
Коментар
-
Здрвей ДИО,
пуснал съм в раздела за DAEWOO KIA ръководства за Киа- всичко каквото можеш да се сетиш. Там като разгледаш има всички масла какви трябва да са, има и лист с нужните проверки на отделни агрегати и смяна на масла според изминатите километри.
Дано съм помогналLand Rover Defender 110SW 300tdi
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеКилометраж/скоростомерПоследно редактирано от Yordan Kolev; 15-12-07, 18:55.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеЛигично, но не е. На Соти кията нямаше такъв датчик, а имаше километраж, но като сменихме задния мост намерихме див с датчик.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дио Преглед на мнениеБлагодаря за отговора. Само да спомена че при оглед за покупка на една Kia Sportage в София имаше същия датчик а нямаше ABS.
Честито за продобивката,колега.Много да те радва.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТогава освен за някакъв асистанс я на спирачките я на тракшъна.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеНямат тракшън.За АBS-а е.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дио Преглед на мнение... купи Kia Sportage 97г.бензин 120 к...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеБензинките са два модела.118 и 128 кс.Не си личи по никакъв начин кой,кой е,и за да се разбере,трябва да се отвори комп-а...(аре нЕма нужда)...Ама да знаеш де...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНе мое ли се пусне на динотеста?0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Благодаря ви за отговорите и пожеланията(ако все още някои чете темата). Относно мощността би трябвало да е 118 к.(според оригиналните документи е 88 kW), а за датчика на диф сега се сещам, че на киата която гледахме в София кабелите бяха скъсани и от тук ако свържем нещата(джипа беше на 3 години в българия) може някой "майстор" да е деабгрейдвал спирачната система (спирачна помпа и т. н.) и хоп няма ABS.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар