Колеги взех да сменям игления лагер на шенкела и съответно и всички семеринги общо 3 на колело и се оказа, че тая на шенкела не става, а ми ги изпращат по каталог, тая която, имам е с размер 85х65, а трябва да бъде 82х65 иначе немога да я набия. Моля за съвет, защото си мисля че може шенкела да е сменяван или се лъжа. По компетентните да дадат мнение ще съм им благодарен, защото вече втори път разглобявам колелото.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шенкел киа спорт 2000 тди 2000 год.
Свий
X
-
От: Шенкел киа спорт 2000 тди 2000 год.
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеТия са специфични, бат Гоше. С метални вложки са.
Но не мисля,че един семеринг е голям проблем..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Колеги на тоя шенкел беше набита месингова гривна, като на семеринга на глсвината и вътре сложено нещо подобно на част от семеринга. Пратиха ми ги, но диаметъра за наниване е 85, а моят е 82, затова питам, зящото тя пази игления лагер.
Коментар
-
Карето влиза в шенкела и върху него се набива главината. В него е и игления лагер. И на шенкела се набива въпросната семеринга, която при зглобката става едно цяло със семеринга на карето, един вид двойна защита откъм полуоската, а другият семеринг е на самата главина.
Коментар
-
Възможно е да са два размера,не знам.
Коя година е Киата?
А снимката е на един колега,той може да каже от къде ги е купил.
Ако кажеш и от къде си,може някой колега да помогне..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
От ловеч, но се обадих в киа българия и имат тоя размер утре ще пристигнат. Размер 82х65х8 това е моят размер. Това е единственната разлика в колелетата точно тоя тазмер на тая семеринга, иначе всичко друго е еднскво.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pencho75 Преглед на мнениеОт ловеч, но се обадих в киа българия и имат тоя размер утре ще пристигнат. Размер 82х65х8 това е моят размер. Това е единственната разлика в колелетата точно тоя тазмер на тая семеринга, иначе всичко друго е еднскво.
А до Ловеч да не кажа често, но идвам.
Успех,с поставянето!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар