Здравейте, някой може ли да ми каже от датчика за темп. на охлаждащата течност ли ECU-то взема информация за температурата на ДВГ и съответно за обогатяване или обедняване на горивната смес?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

ECU-информация

Свий

X
- 

От: ECU-информация

Марка ,модел ,кубици, гориво, година на производство, код на двигател,при необходимост кръвна група ,резус фактор ,ан@лен секрет и ще има разумен отговорПерсонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

- 

Да кажеш ли първо за кой мотор става дума.После за комфорт температурния датчик можем да го наречем сензор.И накрая да си разказваме как компа си дозира качеството на горивото , спрямо различните режими.Не само температурни на охлаждащята течност.Сподели конкретно проблема.
 пп Додо беше по-бърз!Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
 Коментар
- 

И от него, ако колата има ECU, но не само от него. Щом питаш, значи, не ти е много ясно как работи двигателя, независимо, бензин или дизел. Ще трябва доста четене. Независимо от от отговора на горния ти въпрос, няма да ти стане ясно. Ще последват още въпроси и пак нищо няма да стане ясно.Първоначално публикуван от mitaki Преглед на мнениеЗдравейте, някой може ли да ми каже от датчика за темп. на охлаждащата течност ли ECU-то взема информация за температурата на ДВГ и съответно за обогатяване или обедняване на горивната смес?Последно редактирано от atanas_93; 02-04-17, 21:26.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
 SSang Yong Kyron 2.0xdi
 Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар