Някой сменял ли е двигател на Кия Спортич 2000куб 128 кс 97г.с двигател на Опел Омега 2000куб 115кс
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кия Спортч
Свий
X
-
От: Кия Спортч
То сигурно може да се сложи друг двигател,но главоболията ще са доста.
И на мен ми е минавала подобна мисъл,през главата.
Лично не познавам някой който е слагал друг двигател,
но със сигурност няма да си първия.Ако имаш нерви и финанси,
не се чуди много! Успех!Последно редактирано от georgipetkov64; 03-11-16, 21:30..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Опита обикновено показва, че излиза по-скъпо и по-трудоемко да се пригоди двигател, който не е бил в тази кола за нея(дори и да има такъв наличен), от колкото да се намери подходящ, който пасва на предвиденото място.
Иначе, с мерак и две кофи пари всичко е възможноOpel Frontera A 2.5tds ' 98 (Тера)
Renault RX4 '02 2.0 (Архи)
Коментар
-
Главата е читава ама три пъти я свалям. Пасване на клапани шлайф проверка и всичко както си трябва. То си МАЗДА.
п.с. събрани са двигател и кутия с допълнителен фланец. Пуснах ги само да преправя тампоните на двигателя и (още малко ГЛАВОБОЛИЯ)
Коментар
-
Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнениеЕй хора...какво правите с тез автомобили?
Познавам човек който вече 10 /десет/ години си кара бензинова Кия спортидж без каквито и да са драми с двигателя.
Защото в гора,кал,шума,стръмен наклон и първа-бавна с 31-ци и всичката газ,зорът не е малък!
В Неделя го играхме този филм-жалко,че не можах да снимам.....-наклона си го биваше и трябваше да се внимава.
Коментар
-
Аха...ама това вашето не е каране а трошене
Например моята съм я взел с цел да си ходя свободно до виличката на село...пътя е лош. но проходим даже с лек автомобил. Естествено с Кията се движа значително по-спокойно.
Та мисля че 90% от хората, така си ги карат колиците...
За офроударите е вече друга темаПанайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар