Повдигнах задницатана киата. Сложих пружини от омега Б амортисьорите също са от омега Б 73см при разпънато положение. Получисе доста добре повдигна се 8см. Обаче имам лек проблем. При дигане със крикъ диферинциала слиза по ниско и пружините излизат. Не знам дали да правя по дебело подложки или направо да заваря шини отдоло и отгоге на прожините да не излизат. Какво ще ме посаветвате ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Повдигане на киа
Свий
X
-
От: Повдигане на киа
Много са ти дълги амортисьорите. Те са тези които трябва да ограничават пружината да излиза. Ако сложиш подложки - ще вдигнеш още задницата.
Ако завариш пружините ще седят на мястото си, обаче само от края в който е заварена. Помисли за следната случка в гората - моста е на криво заради терена, едната пружина се отлепя. Малко по-нататък моста почва да се събира, но още е на криво поради което пружината не ляга в леглото си, а бяга извън него. Кой ще подпира моста при това положение и как ще се измъкнеш без пружина от единият край след тая работа?
Та според мен търси по-къси амортисьори или по-дълги пружини.
-
Първоначално публикуван от stanislavktm Преглед на мнениеПовдигнах задницатана киата. Сложих пружини от омега Б амортисьорите също са от омега Б 73см при разпънато положение. Получисе доста добре повдигна се 8см. Обаче имам лек проблем. При дигане със крикъ диферинциала слиза по ниско и пружините излизат. Не знам дали да правя по дебело подложки или направо да заваря шини отдоло и отгоге на прожините да не излизат. Какво ще ме посаветвате ?
Да не говорим,че не печелиш нищо,като проходимост от това,че задницата "стърчи" нагоре,докато евентуално не пъхнеш 31-ци,които и без това си влизат със щатните джанти при далеч по-скромен лифт!
Смисъл от повдигане 8-10см. има,ако ще слагаш наистина големи гуми,но щатната трансмисия не е сметната,като предавателни числа за това,тъй че все тая.....-Последно редактирано от Янко Желязков; 18-08-16, 06:04.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stanislavktm Преглед на мнениеПовдигнах задницатана киата. Сложих пружини от омега Б амортисьорите също са от омега Б 73см при разпънато положение. Получисе доста добре повдигна се 8см. Обаче имам лек проблем. При дигане със крикъ диферинциала слиза по ниско и пружините излизат. Не знам дали да правя по дебело подложки или направо да заваря шини отдоло и отгоге на прожините да не излизат. Какво ще ме посаветвате ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар