Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Степенки KIA SORENTO - Молба за помощ
Свий
X
-
От: Степенки KIA SORENTO - Молба за помощ
Тези степенки от соренто ли са свалени и коя година е?
Така като им гледам планките са предвидени за монтаж някъде по рамата.
Най лесно ми се вижда да вземеш едната степенка, да я нагласиш така като би трябвало да седи на джипа и да погледнеш отдолу къде застават тея планки.
Има голяма вероятност планките да са допълнително правени и да нямаш фабрични отвори за тях, или просто степенките да не са за соренто...I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
-
Съжалявам за забавянето, прилагам снимки за да се придобие обща престава.
Степенките са от соренто 2003-4г, и ще ги слагам на същото.
В гредите има на три места тапички, които снимах.
Към комплекта, са приложени 6бр. U-образни крепежи, които съвпадат с отворите на металните носачи
, но не ми иде на акъла, как с тях да закрепя носачите към гредите.
Коментар
-
-
Взе да ми просветва вече, за което съм много благодарен колега. Остават само две въпросителни - закривената отпред или отзад се слага и железата зад или пред гредата (от към вратата) се хваща?
И още нещо - алуминий с какво се обработва за да го пръсна в сиво? Пояснение - не разполагам с компресор.
Коментар
-
Разсъждения по закрепване на "защита на праговете" с болтове.
https://r.tapatalk.com/shareLink?url...1&share_type=t
Виж тази тема, тук ясно се вижда как и къде ляга степенката. С 2 думи- желязото и степенката ляга на външната страна на рамата ( от към вратите), U болта е от вътрешната страна (от към кардана) , гайките сочат на вън. Като легнеш със степенката под джипа и ще разбереш закривеното на коя страна е, според мен трябва да е към задницата. Ти сигурен ли си че сам можеш да си ги монтираш?
За алуминии си има грундове, питай в някой бояджийски магазин.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар