Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Промяна на обороти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Промяна на обороти

Здравейте колеги.Писах в форума на Кия Соренто а сега и тук за по вече мнения.На въпроса,Соренто 2004г.2,5 диз.Когато работи на място оборотите падат по някога до изгасване,и така в един постоянен ритъм.Казаха ми да слагам добавка,от две седмици слагам Бардал ефект няма.Филтри и масла сменени преди 3-4хил.км.На диагностиката нищо не показва.В форума на Соренто ме насочиха към датчика на педала на газта.Въпроса мие ако някой колега е имал подобен проблем да сподели как го е остранил.Иако е датчика газта дали подлежи на ремонт защото новия е около 380лв.Благодаря ви предварително.

От: Промяна на обороти

Соти е човека!
    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
    Киа спортаж2000тди 98г
    Ауди А3 1.9ТДИ
    Каравана Аdria 390Q

Коментар

Да чувал съм за колегата Соти но аз съм от Ст.Загора а тои до колкото знам е от София.Не ми се тръгва на дълъг път в това състояние.Ще помоля колегата Соти да помогне с съвет.Благодаря предварително.

Коментар

Датчика на педала на газта, е един прост потенциометър, който се проверява по 200 начина... Но от него няма как да ви падат оборотите до изгасване, по простата причина, че при отпуснат педал винаги стойността му е 0ла %. Я, я закачете на диагностика и и гледайте живи данни, точно когато го прави, налягания и т.н., не дали има грешки
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

В сервиза в който ходя обикновенно ми я закачаха нищо не отчети в момент на прекъсванията.Ще пробвам в дриг сервиз.Благодаря за отзивчивуста.

Коментар

Ако някой колега знае сервиз в Ст.Загора в който да си имат понятие от Кия или могат да направят добра диагностика нека ми посчи ще отида там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X