Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Климатик за Кията?
Свий
X
-
От: Климатик за Кията?
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеИдеално, идвам за кибик !
Айде от мен да мине - да не се мъчиш.
1 Да си имаш цигари.
2 Да не ти миришат краката.
3 Да не се обаждаш.
Смях , да не се разсърдиш сега .
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеА знаеш ли условията .
Айде от мен да мине - да не се мъчиш.
1 Да си имаш цигари.
2 Да не ти миришат краката.
3 Да не се обаждаш.
Пенчо,ако видиш зор,мини през вкъщи за ремаркето!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение...
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеС трета точка ударихте на камик!!!
...
... ма барем не пуша, а и не познавам някой, който си прави педикюр, да му миришат краката.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Деди не пуши, а другите, и те са само кибици, ма само аз си признавам.
... и не е ли време да обЕрем паюжините на BBQ-то (колко модерно, по хамерикански, звучи, а !),
а и мога да отговарям за студената бира на Пенчо.Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 06-06-16, 21:42.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от gali_km Преглед на мнение...
(Бая време ми трябваше да вдяна за паюжините)ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Имам един въпрос.Някой чистил ли е изпарителя на климатика,за тялото което е вътре в купето става въпрос?
При липсата на филтър,предполагам е задръстено и притока на въздух е слаб.Тялото е някъде зад жабката,но
това на пръв поглед.Препоръчаха ми да го изчистя,но как ще стигна до него не знам.Ако някой знае,моля да
сподели..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Във всеки магазин за части за хладилна техника продават спрейове за почисване на топлообменниците на цена от 5-6лв. до към 20.
Всичките работят, а някои имат тънко и дълго маркуче точно за завиране на гадни места в автомобила.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Спрейовете почистват изпарителя от бактериЙ, но не и от механично задръстване на топлообменника. Единственият полезен ход е свалянето му (или поне оголване) и обстойното му почистване. Ако фреонът така или иначе се изтегли, силно препоръчителна е замяната на филтър-дехидратора на системата."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеДо изпарителя се стига след демонтаж на цялото табло и източване на фреона и антифриза.
Добре,че попитах.Кой знае какви бели щях да си докарам,и така ще върви.
Как не можаха да сложат един филтър?
Благодаря,Пенчо!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Спрейовете не махат шума и клечки, но изчистват топлообменника до бЕл халумИн, и всичките лайна които са се налепили от работата в годините, еле па ако няма филтър, падат.
За домашните климатици ползвах обезмаслител, но за вътрешните тела става свинщина навсякъде. От както ползвам спрей съм по-доволен и като резултат.
Тези дни мисля да изпръскам и външните радиатори на джипа.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар