Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДВОЙНО ПРЕДАВАНЕ ПРОБЛЕМ ПРИ ПРЕСЕЧЕНА МЕСТНОСТ Киа Спортидж 1998г бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ДВОЙНО ПРЕДАВАНЕ ПРОБЛЕМ ПРИ ПРЕСЕЧЕНА МЕСТНОСТ Киа Спортидж 1998г бензин

Та търся 1бр.автоматичен Хьб или 2бр.нови рьчни на нормална цена

Коментар

Първоначално публикуван от jekof Преглед на мнение
      Та търся 1бр.автоматичен Хьб или 2бр.нови рьчни на нормална цена
      Питай Еленко 0877 392122

Коментар

Нови ръчни, последно си купих на 103 лв бройката. Сега не знам дали има изменение в цената.
        Китайски са.

http://www.offroad-bulgaria.com/show...=206577&page=8

Пост 149
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

И аз съм с този модел и не съм имал проблем с тях.
          Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

В крайна сметка за закрия темата смених хъбовете с ръчни и сега няма проблеми!Остана ми 1 здрав автоматичен и 1 за части!Ако някой се интересува да пише продавам ги!И една пружина задна също имам ако някой иска да пише

Коментар

Първоначално публикуван от jekof Преглед на мнение
              В крайна сметка за закрия темата смених хъбовете с ръчни и сега няма проблеми!Остана ми 1 здрав автоматичен и 1 за части!Ако някой се интересува да пише продавам ги!И една пружина задна също имам ако някой иска да пише
              Обикновено като се скапе единия хъб , другия е потенциален пътник . Само въпрос на време е . Така че хъб втора употреба е като четка за зъби втора употреба . Въпрос на вкус .
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X