Здравейте,днес скъсах полуоска на задния диференциал,та въпросът ми е от къде мога да си намеря такава втора употреба.И сигурно трябва да сменя лагерите защото като се скъса полуоската колелото се мята както си иска.по автоморгите искат да ми продадат цял диф.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Полуоска заден диференциал
Свий
X
-
От: Полуоска заден диференциал.
Янко,на моделите преди 1999 година се късат.Слагал съм такъв мост навремето...На тия след-не,обаче се чупи планетата в дифа,щот полуоската е по-дебела,за сметка на планетата...Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнениеПри какви обстоятелства се скъса,колега?0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Скъса се на асфалт,на едно кръстовище подадох да тръгна по-рязко и не тръгнах изобщоПървоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнениеПри какви обстоятелства се скъса,колега?
Интересното е че се скъса на най дебелата част,до лагера.Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЯнко,на моделите преди 1999 година се късат.Слагал съм такъв мост навремето...На тия след-не,обаче се чупи планетата в дифа,щот полуоската е по-дебела,за сметка на планетата...
Коментар
-
Явно е от говнолин.Съчетао със старост и умора в материяла...От зор се къса на шлица...Първоначално публикуван от gogovt Преглед на мнение...Интересното е че се скъса на най дебелата част,до лагера.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
От кога я имаш колата?Първоначално публикуван от gogovt Преглед на мнениеСкъса се на асфалт,на едно кръстовище подадох да тръгна по-рязко и не тръгнах изобщо
Интересното е че се скъса на най дебелата част,до лагера.
Възможно е предния собственик да е направил някоя тъпотия......-примерно да е нагрявал полувала,ако е сменял лагера.
"Майстори" всякакви.....-няма голяма логика да се скъса на най-дебелото.Късал съм на предната 4х4 машина два пъти полувал и винаги е било на шлица при тормоз на много стръмен фронтален наклон,където почти цялата маса на джипа отива на задния мост.Последно редактирано от Янко Желязков; 08-05-16, 02:31.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар