Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво се развали по Киата днес?
Свий
X
-
От: Какво се развали по Киата днес?
Много добре знам как изглеждат, ама ми трябва и размер, щото сега няма на кой да звъня, а в каталога нямам "точно" за Мазда или КИА.
Ся няма да ти снимам две страници и точно 41 вида "подложки за разпръсквач".
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Има,Пенчо и термо щит и медна дифтунга.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНякой е експериментирал на твоята Кия.
Термо щит от стомана не мога да си го представя.
Бакърени дифтунги при мен също няма.
Това,че някои мастори казват:Абе то може и без тях,е друга работа.
Андро ги е снимал,термощитове,медни дефтунги и другите мисля са алуминиеви м/у дюзата и тръбичката за излишно гориво..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Киа Спортидж 96 г 2,0 бензин 128 к.с
Задна лява дръжка на вратата счупени ушички.
Това дали ще стане моята е хромирана
https://www.avtochastionline24.bg/blic/7921489
Доставка е 20 лв .
Идея за покупка от България.
Последно редактирано от stamat699; 27-10-17, 03:25.
Коментар
-
Колеги търся два работещи вакумни хъба за кия спортиж гранд 2000г. идеята ми е докато преправя моите вакумни на ръчни да се кара колата.П.С. струва ми се че имаше писано точно как се прави това упражнение че май имаше и снимки,но не мога да го открия точно къде съм го чел.Цената няма значение,стига да е евтино.
Коментар
-
Ръчните са AVM,не се занимавай с глупости.Първоначално публикуван от Geri75 Преглед на мнениеКолеги търся два работещи вакумни хъба за кия спортиж гранд 2000г. идеята ми е докато преправя моите вакумни на ръчни да се кара колата.П.С. струва ми се че имаше писано точно как се прави това упражнение че май имаше и снимки,но не мога да го открия точно къде съм го чел..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Сашо от Сандански има правени готови. Ако искаш ще ти пратя тел. да се чуете и да се откажеш. Така направи с мен. Реших да си купя ръчни и да не се занимавам с глупости. Е моите вакумните си работят безупречно за сега, но при първа възможност ще си купя и ръчни. Просто не съм стигнал до там.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=MIgOXLG8vsY&t=2s
Ето как се блокират вакуумните. Най-добре монтирай ръчни, с постоянно зацепени хъбове колата става осезаемо по-мудна и качва разхода с литър-два.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Здрасти адаш,абе то и моите работят след смяна на всички семерини плюс направа на полиамидни втулки.но миналата зима имаше вода или кондез във вакуумни маркучета и замръзваха,та се наложи да ги зацепя постоянно.пък трябва да се пробва преди да се вземат ръчни,че нещо не ми харесва цената имПървоначално публикуван от GECATA 73 Преглед на мнениеСашо от Сандански има правени готови. Ако искаш ще ти пратя тел. да се чуете и да се откажеш. Така направи с мен. Реших да си купя ръчни и да не се занимавам с глупости. Е моите вакумните си работят безупречно за сега, но при първа възможност ще си купя и ръчни. Просто не съм стигнал до там.Цената няма значение,стига да е евтино.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Андро ти е показал какво има , като дихтинги при КИА по дюзите.
Коментар