Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Термостат И Странни пластмаси в охладителната система Kia Sportage 2i 95кс 96г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Термостат И Странни пластмаси в охладителната система Kia Sportage 2i 95кс 96г

Здравейте имам малък проблем със някаква пластмасова гняс със формата на парчета от свинска опашка която непрекъснато се появява във охладителната система и застава на малката дупка на термостата и не му позволява да се затвори проблема с парчетата го има отдавна но докато бях със старият термостат нямаше проблеми но сега сложих някакъв със малък и голям термостат понеже никъде нямаха същият като този който свалих от нея и през ден застава отломката на него и колата не може да загрее. Питането ми е има ли някой идея от къде могат да излизат тези парчета мога ли да ги изчистя и дали ако сложа термостат само със една голяма пружина ще имам проблем през лятото. Колата е Kia Sportage 4WD 2i 8v 95кс бензин. Смених и двата радиатора така че предполагам не е от тях проблема а и последния месец промивах 4 пъти двигателя а тези нещица не спират да ми късат нервите. Извинявам се за техническата си неграмотност и ако случайно повтарям тема но не намерих нищо подобно във форума. Благодаря предварително.

От: Термостат И Странни пластмаси в охладителната система Kia Sportage 2i 95кс 96г

Здравей,не съм имал киа ,но ако турбината на водната помпа е пластмасова има вероятност да са от нея, с времето пластмасата старее и турбината започва да се разпада,но може да е от нещо друго.Успех.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:012586504.jpg
Прегледи:1
Размер:43.3 КБ
ID:5702309
    Последно редактирано от stelio; 09-02-16, 15:02.
    Трагичното не е смъртта, а животът, който
    хората живеят или не изживяват до смъртта си.
    Чарлз Буковски

Коментар

От: Термостат И Странни пластмаси в охладителната система Kia Sportage 2i 95кс 96г

Благодаря утре ще го проверя

Коментар

Снимай следващия път парченцето да се види какво е и от къде може да е

Коментар

Име:image.jpg
Размер:120.4 КБ
ID:5702387Натиснете снимката за да я уголемите

Размер:114.5 КБ
ID:5702388Натиснете снимката за да я уголемите

Размер:131.4 КБ
ID:5702389tova e ot dnes

Коментар

Име:photo 1.jpg
Размер:114.0 КБ
ID:5702393Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo 2.jpg
Размер:120.0 КБ
ID:5702394Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo 3.jpg
Размер:131.3 КБ
ID:5702395 Това е от днес качи ги сутринта но модератора нещо не ги е харесал за съжаление снимах с телефон а и парчетата са по малки от обикновено. Водната помпа не посмях да се опитвам да я сваля понеже ми се видя сложно на пръв поглед и ще изчакам събота със някой по компетентен от мен за да не направя някой батък. Някакви други предположения ако има някой да пише приемам всякакви понеже 4 майстора до сега им показвах и всички свиват раменете. Поздрави!

Коментар

Здравейте проблема е открит със един точен удар със секирата във радиатора на парното слагам една снимка ако в бъдеще някой го закъса по същият начин. Поздрави!!!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo.jpg
Размер:162.3 КБ
ID:5703426

Коментар

Добре де, каккви са тези макарони и от къде са дошли?

Коментар

Това са спирали в тръбичките и завъртат водата но явно вече се разпадат.

Коментар

При дизела и бензина,казанчето за парното еднакви ли са?
                    Парното ми е слабо,и започвам да се замислям.
                    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                    Киа спортаж2000тди 98г
                    Ауди А3 1.9ТДИ
                    Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнение
                      Това са спирали в тръбичките и завъртат водата но явно вече се разпадат.
                      Точно така.
                      А сега е модерно да ги наричат с искилиферченото име турболатори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X