Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся предна дясна главина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся предна дясна главина

Здравейте,

Предната дясна главина на KIA Sportage '99г. 2000 128 к.с. е с развалена резба, поради което има голям луфт. Търся тази част за да я подменя, доколкото разрах тя не се предлагала като резервна част. Какви са ми вариантите да се справя със ситуациата. Предварително благодаря.

От: Търся предна дясна главина

Звъни на 0877392122 Еленко,дано не ми се разсърди?
    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
    Киа спортаж2000тди 98г
    Ауди А3 1.9ТДИ
    Каравана Аdria 390Q

Коментар

То,значи че ти трябва шенкел.Само че точно в тези години има 3-4 модела и за да го сложиш е възможно да ти трябва почти целия комплект...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Значи доколкото разбирам, най-добрия вариант е да се свали целия шенкел и със него да се търси същия пълен комплект. Въпросът е къде мога да го намеря, някой има ли идея?

Коментар

Първоначално публикуван от dilyan_n Преглед на мнение
          Значи доколкото разбирам, най-добрия вариант е да се свали целия шенкел и със него да се търси същия пълен комплект. Въпросът е къде мога да го намеря, някой има ли идея?
          Прочети публикация 2 по-горе

Коментар

Здравейте,
            Благодаря за помоща на Еленко, но за съжаление шенкела, който той ми изпрати не е същия. Продължавам да търся преден десен шенкел за KIA Shortage '99 2000cm3 128hp с ABS. Ще кача снимки на моят шенкел,търси се същия. Отвора за ABS e 21mm. В случай че не намеря следващите ден, два (понеже трябва да освободя подемника на сервиза където е колата), дали ще мога да направя нова резба съответно гайка при някой стругар. Ако имате идея за такъв около София пишете. Предварително благодаря.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160223_163249.jpg
Прегледи:1
Размер:107.2 КБ
ID:5703742Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160223_163227.jpg
Прегледи:1
Размер:75.1 КБ
ID:5703743

Коментар

То,лошото е че аз май имам,ама е крив,та с 2 думи не става,но...може да вземеш това,което ти е пратил Еленко и това,което имаш налично и да се разходиш до Божурище да видим,може и да мога да комплектовам нещата...ма може да не мога...звънни...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ами, лошото е че аз вече му го пратих обратно. Май ще пробвам със стругар, то в крайна сметка проблема е единствено резбата. Нова резба, нова гаийка по резбата и би трябвало да стане.

Коментар

Да, така стана. Нова резба и гайка - 80лв. Закалка на гайката 10лв. И нещата се оправиха. Вече прибрах колата от сервиза.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X