Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте .Интересуваме дали може да се монтира газ на Kia Sorento3.3 238кс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте .Интересуваме дали може да се монтира газ на Kia Sorento3.3 238кс

Знам че старият мотор 3.5 се газифицира безпроблемно

От: Здравейте .Интересуваме дали може да се монтира газ на Kia Sorento3.3 238кс

Защо пък да не може?!?!?!(безмислена тема)
    Не виждам какъв ти е проблема ....отиваш при майстор дето се занимава с газови и ти я монтира без излишни въпроси....плащаш си и всичко е ОК....друг е въпроса вече ако ти искаш сам да си я монтираш!
    LZ1ICD
    Иван - 08девет683едно883
    VW GOLF4 1.8 4motion.

Коментар

Предполагам, че питането е породено от неколкократни подмятания във форума, че този двигател е като GDI при Митсубишитата, което прави питането и темата не чак толкова безсмислени. Друг е въпросът, че това обяснение можеше да го даде питащият, а не аз да предполагам...
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

3.3 си е GDI.Дали може,много мнения за и против.Едно е сигурно,гори минимум 20% бензин заедно с газта.Ако е градско,и повече.Дали си заслужава,всеки си преценява.Уредбата е над 2000лв.

Коментар

Пускам отговора на същия въпрос преди време към друг колега от форума. Събрах много информация, разгледах няколко предложения. Синтезирано звучи така:

...
          Имам опит с газови уредби. Избий си от главата, че можеш да сложиш газ на GDI. Ако можеше, щях да карам Паджеро 3.5 GDI. Каквото и да те излъжат / предложат, не могат да изпълнят качествено в България, разходът е комбиниран и висок, надеждността е малка, началната инвестиция за 6 цил. е поне 2500лв. Ако можеш да си караш на бензин (12-20л. / 100км), купи GDI. ...
          ...
          Препоръчвам 3.5 (2005-2006) - лесен и стандартен мотор, има всичко за него, добра мощност, голям ресурс. Ако има нещо друго, питай!
          ...

ПС. Старият се газифицира "безпроблемно" само, ако имате специфични знания за бензиновия мотор. Аз съм със доста скъпа уредба на Тартарини и съм много доволен от поведението на колата с него (на 3.5 2005г.)

Поздрави!

Коментар

Благодаря за информацията .Разбрах това коете ме интересуваше .А то е че, мотора нестава изцяло да работи на газ.

Коментар

Въпросът е дали двигателят е с директно впръскване или не е. Защото първата версия на този двигател е с обикновен пълен инжекцион.

На първо четене в немското мобиле се продават 5 броя 3,3 на газ
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

3.3 Lambda MPi G6DB (235 коня) е моторът с нормалко впръскване, ако намерите такова Соренто - взимайте! Едната в немското мобиле е с газова Принс - предполагам течна фаза. За другите не пише. Ако се интересувате, пишете на собствениците да ви дадат Вин и ще ги проверим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X