Обява

Свий
Няма добавени обяви.

IMMO ?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• IMMO ?????

Колеги, днес сутринта ми светна IMMО на тъблото и после ........няма палене
    Разкачих акумулатор, изчаках, ама после пак същото.
    Стратера си върти добре, но просто не почва да пали, не е нещо да се дави и да гасне, просто не пали
    Това IMMO само проблем с имобилайзерът ли е или може и нещо друго?
    Като дам на контакт, тази лампичка прави следните мигания или 8 бързи или втори път като дам на контакт 11 бавни и вече всеки следващ път като дам на контакт се повтарят тия мигания.
    а и за капак на всичкото, освен че ми замръзнаха ръцете и краката, щото беше много рано ами и десятката дето развивах клемата падна някъде и не можах да разбера къде е останала в двигателният отсек

От: IMMO ?????

Ако имаш втори ключ, пробвай да запалиш с него.

Коментар

Не знам ще помогна ли, но аз имам допълнително слагана аларма, със собствена блокировка. Веднъж реших да огледам какво блокира тази аларма. Оказа се, че прекъсва един от кабелите, които захранват блока на фабричният имобилайзер. Този блок се намира долу под волана, като се свали кората над педалите се вижда.

Огледай дали няма някакво такова ТНТМ при теб и то да прави беля.
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

уффф след работа ще пробвам с вторият ключ дано запали!

Коментар

един много скъп другар(макар че не го познавам) ми махна моя Иммо. Сега съм без нерви

Коментар

В крайна сметка колата вчера след работа като я пробвах си запали, дет се вика на първият зъб, без никва грижа, със същият ключ. Като цяло супер ме зарадва, но и доста ме озадачи????
            Явно това е някакъв курейско-гейски номер
            Някой да знае във Варна къде могат да ми го финтират тоя имобилайзер и за кви пари? Не ми се иска в някоя гора да ми мига тоя надпис

Коментар

Когато свети immo при контакт би трябвало да означава, че е разпознало ключа и да пали нормално.
              Ако отново ти направи този проблем - направи опит, като заключиш и отключиш повторно с дистанционното, явно има проблем с разпознаването на ключа.

Коментар

Първоначално публикуван от KacTpo Преглед на мнение
                Когато свети immo при контакт би трябвало да означава, че е разпознало ключа и да пали нормално.
                Ако отново ти направи този проблем - направи опит, като заключиш и отключиш повторно с дистанционното, явно има проблем с разпознаването на ключа.
                Тенкс, ще го имам в предвид!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X