Здр на всички имам проблем с волана на Киа Спортидж 2.0 дизелче на ляво трудно върти и се чува скърцане на дясно по лесно се върти и пак се чува скърцане. Като карам се върти лесно дори с 1 километар да се движи джипа проблма е само като е на място трудно върти волана и скърца.Като карам на черен път като се клата от неравности скърца от лявата предна гума технически сам грамотен оправих си горивната помпа преди няколко дена и ако някои може да ме насочи каде да търся проблема ще се опитам да я оправя сам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с волана
Свий
X
-
Коментар
-
От: Проблем с волана
Провери си също така ремъка на хидравличната помпа.....аз също имах проблем ...при въртене на място товариш хидравличната помпа и ако ремъка е хлабав .....превърта и помпата не прави нужното налягане....LZ1ICD
Иван - 08девет683едно883
VW GOLF4 1.8 4motion.
Коментар
-
Технически може и да си грамотен! Макар да се съмнявам, 'щото тя техниката се учи с четене.Първоначално публикуван от sabiqta93 Преглед на мнениеЗдр на всички имам проблем с волана на Киа Спортидж 2.0 дизелче на ляво трудно върти и се чува скърцане на дясно по лесно се върти и пак се чува скърцане. Като карам се върти лесно дори с 1 километар да се движи джипа проблма е само като е на място трудно върти волана и скърца.Като карам на черен път като се клата от неравности скърца от лявата предна гума технически сам грамотен оправих си горивната помпа преди няколко дена и ако някои може да ме насочи каде да търся проблема ще се опитам да я оправя сам.
Съжалявам за спама, ама не се сдържах.Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
А би трябвало да те интересува...
Много при това. Не ме питай защо-така и няма да разбереш.
И аз се извинявам за спама, но форума се превърна в среда за развитие и поощряване на неграмотността. А преди няколко години беше почти изключено постове с толкова грешки да не бъдат поправени.
Олекваме, олекваме.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Като не те интересува... Пиши поне какво е било, как се справихте, нали искаш да помагаш?!Първоначално публикуван от sabiqta93 Преглед на мнениеКолегите киаджии ми помогнаха за проблема и аз като мога ще помагам за мен това е важно спама не ме интересува.
Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар