Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с волана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с волана

Здр на всички имам проблем с волана на Киа Спортидж 2.0 дизелче на ляво трудно върти и се чува скърцане на дясно по лесно се върти и пак се чува скърцане. Като карам се върти лесно дори с 1 километар да се движи джипа проблма е само като е на място трудно върти волана и скърца.Като карам на черен път като се клата от неравности скърца от лявата предна гума технически сам грамотен оправих си горивната помпа преди няколко дена и ако някои може да ме насочи каде да търся проблема ще се опитам да я оправя сам.

От: Проблем с Волана

Погледни малкото каре над кормилната котия.От там затяга когато,е блокирало или износено
    За да ни си купиш кур.кутия като мен и да ти стои в мазето

Коментар

Благодаря за бързия отговор утре ще проверя.Ако не е от това каре възможно ли е да е от шарнир или накраиник.

Коментар

По вероятно да е от паразитния хебел .
        Успех
        Прикачени файлове
        Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо. Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!

Коментар

От: Проблем с волана

Провери си също така ремъка на хидравличната помпа.....аз също имах проблем ...при въртене на място товариш хидравличната помпа и ако ремъка е хлабав .....превърта и помпата не прави нужното налягане....
          LZ1ICD
          Иван - 08девет683едно883
          VW GOLF4 1.8 4motion.

Коментар

Оказа се че ремъка е хлабав днеска го стегнах и се оправи дано да е от това ако пак почне да свири ще пиша благодаря колеги.

Коментар

Първоначално публикуван от sabiqta93 Преглед на мнение
              Здр на всички имам проблем с волана на Киа Спортидж 2.0 дизелче на ляво трудно върти и се чува скърцане на дясно по лесно се върти и пак се чува скърцане. Като карам се върти лесно дори с 1 километар да се движи джипа проблма е само като е на място трудно върти волана и скърца.Като карам на черен път като се клата от неравности скърца от лявата предна гума технически сам грамотен оправих си горивната помпа преди няколко дена и ако някои може да ме насочи каде да търся проблема ще се опитам да я оправя сам.
              Технически може и да си грамотен! Макар да се съмнявам, 'щото тя техниката се учи с четене.

Съжалявам за спама, ама не се сдържах.
              Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Колегите киаджии ми помогнаха за проблема и аз като мога ще помагам за мен това е важно спама не ме интересува.

Коментар

Оказа се хлабав ремък.

Коментар

А би трябвало да те интересува...

Много при това. Не ме питай защо-така и няма да разбереш.

И аз се извинявам за спама, но форума се превърна в среда за развитие и поощряване на неграмотността. А преди няколко години беше почти изключено постове с толкова грешки да не бъдат поправени.
                    Олекваме, олекваме.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от sabiqta93 Преглед на мнение
                      Колегите киаджии ми помогнаха за проблема и аз като мога ще помагам за мен това е важно спама не ме интересува.
                      Като не те интересува... Пиши поне какво е било, как се справихте, нали искаш да помагаш?!
                      Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X