Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Високи обороти на празен ход при Киа Спортидж 2.0 16V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Високи обороти на празен ход при Киа Спортидж 2.0 16V

Здравейте.
    От 3-4 дни автомобилът ми ( Киа Спортидж 2.0 16V 2002 г. ) започна да работи на празен ход с високи обороти.
    При натиснат педал на съединителя ( или изключен от скорост ) оборотите се повишават - на газ до 2000 оборота , а на бензин до 1500-1700 оборота. След около 5-6 секунди оборотите започват плавно да се понижават , като достигат до 1100-1200 оборота ( и на газ и на бензин ).
    Не съм пробвал да разкачвам акумулатора , защото не ми се струва проблема да е от грешка в ЕКУ-то.
    Огледах да не се е разкачил някой маркуч на вакуум и видях това:

Огледах около показаната на снимките тръбичка дали не се вижда разкачен/висящ маркуч , но не видях нищо.
    Някой знае ли дали проблема може да е в тази тръбичка или от някъде другаде?

От: Високи обороти на празен ход при Киа Спортидж 2.0 16V

Ахам.Тази точно захранва вакуумната система за хъбовете...Това,което си показал,трябва да има и маркуче,което влиза в колектора...Там,на кучето в г...за...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

От: Високи обороти на празен ход при Киа Спортидж 2.0 16V

....на мен скоро ми изтърбушиха катализатора и сега/откакто го няма/ като я изфорсирам на празен ход,стрелката на оборотомера застава на място до където е стигнала-задържа се повече отколкото преди и БАВНО пада надолу//преди го нямаше/
      Май не е точно по твоя проблем....но
      Shuanghuan S Ceo 2.4i/128Hp
      Краси
      "машината обича Ласка,грижливо гледане и Смазка"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X