Здравейте колеги!Имам е дин малък проблем на моята Киа Спортидж 1998г.Наскоро ми изгоря моторчето за автоматичната антена и реших да сложа стационарна на калника!Да ама когато запаля двигателя се чува пращене !При загасен няма проблеми работи безупречно!Радиото е "Филипс"предполагам оригиналното! Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
радиото пращи при запален двигател Киа Спортидж
Свий
X
-
От: радиото пращи при запален двигател Киа Спортидж
Аз имах подобен проблем с един кофти услилвател, през буфера чувах мигачите и едно гадно жужене като запаля, проблема тогава го реших с едно филтърче на чинчовете, а след това генерално с друг усилвател.
Потърси и ти вариант за филтър на сигнала или по- хубава антена.
И напиши в профила от кой град си.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Първоначално публикуван от jekof Преглед на мнение...реших да сложа стационарна на калника!А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Извинявам се на колегата , че ползвам темата му за да задам въпрос , но някой знае ли дали оригиналната антена на Киа Спортидж 2002 г. има усилвател на сигнала?
Ако има такъв усилвател и се постави втори усилвател , ще се подобри ли приемането на радио сигналите?
Живея с северна България и при нас румънските сигнали заглушават българските и с радиото в колата по трудно приемам " чисти " сигнали на български радиа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jekof Преглед на мнениеда
Коментар
-
Първоначално публикуван от XCT Преглед на мнениеДа, за кой от двата въпроса?Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от XCT Преглед на мнениеАко има такъв усилвател и се постави втори усилвател , ще се подобри ли приемането на радио сигналите?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Не се смейте, но на времето този проблем го имаха и двутактовите автомобили.
На Трабанта го бях решил с парче рабицова мрежа, закрепена от долната страна на предния капак.
Нещо като екран над мотора. И вършеше работа. Първобитно е, но предполагам може и с накакъв друг материал да се получи.
Коментар
-
Re: От: радиото пращи при запален двигател Киа Спортидж
Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнениеНе се смейте, но на времето този проблем го имаха и двутактовите автомобили.
На Трабанта го бях решил с парче рабицова мрежа, закрепена от долната страна на предния капак.
Нещо като екран над мотора. И вършеше работа. Първобитно е, но предполагам може и с накакъв друг материал да се получи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар