Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кажете си мнението за новата ми КИА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кажете си мнението за новата ми КИА

На 138к е със сервизна книжка и фактури дори за кружките,документи за ролбарите, ръководство и тн... За сега съм много доволен и много ми харесва ! А след като му сложих нова газова 30л с инжекцион ми харчи 10 лв на 100 50/50 гора/асфалт... Сега ми трябват гуми и халогенки . А и имам 2 проблема,огледалата не ми работат и дясното стъкло ако имате предложения или знаете кой бушон да проверя казваите ! Ако има колеги от Перник и София с радост ще се радвам да покараме офроуд

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7.jpg
Прегледи:1
Размер:64.2 КБ
ID:6101600

Име:6.jpg
Размер:89.2 КБ
ID:6101601

Име:1.jpg
Размер:69.8 КБ
ID:6101602

Име:12167668_1083298338356269_317645642_n.jpg
Размер:115.0 КБ
ID:6101603

Име:2.jpg
Размер:87.0 КБ
ID:6101605
    Прикачени файлове

От: Кажете си мнението за новата ми КИА

1. Честито!
    2. Много е лъскава. Дано и отдолу да е така, в предвид от къде идва.
    3. На джамбазин вяра да нямаш за пробег и сервизни книжки.
    4. Тия тръби не ме кефят, ама то е въпрос на вкус. Ралото отзад дано да е от сваляемите.
    5. Добре, че е с твърд таван
    6. Привиждат ми се ръчни хъбове. Може би Warn ..?
    7. Изчакай поне да я регистрираш, пък тогава почвай с ъглошлайфа
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

С ръчни хъбове е нъ не нзнам какво е Warn ?

Коментар

Ихх.. и аз бих се радвал на такъв разход!
        Но изглежда страхотно !
        Николай
        VITARA 1.6, 93 къса кабр
        КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Нищо лично ... но ако си решил да караш Оффроуд ... Боята ще я нема на 5-тия километър. Отделно че и гуми нямаш ...
          Виж, Кията на Соти ... и намери трите разлики.
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Разход от 10 газ ???? в гората.... Не е ли много така в научната фантастика ? И няма гуми за гората. Това си е много хубав семеен автомобил за пикници и разходки край реката. Ползвайте си го така със здраве и много безаварийни.
            Последно редактирано от viperr; 19-10-15, 20:55. Причина: Допълване

Коментар

Със здраве да си я караш и безаварийно !!!
              1. Наистина боята е доста лъскава ....ще те боли корема след първото по-сериозно излизане в гората.
              2.така като я гледам обезателно ще ти трябва лифт ако ще караш оффроуд!
              3. Тоя филм с гори 10лв. на 100км е възможен ако е диЗел или на Метан .....!!!! (Не познавам колега от форума или приятел с киа дето да е на газ/бенз и да има разход под 13)
              4. Гумите няма да ги коментирам
              Иначе всичко изглежда много добре...много ме радва факта че си с ръчни хъбове ....спестил си си главоболия ...относно дясното стъкло направи профилактика на копчетата с контактен спрей и ще се оправи.
              LZ1ICD
              Иван - 08девет683едно883
              VW GOLF4 1.8 4motion.

Коментар

Ми то 10 лева на 100 км са си точно 12-13/100 по сегашните цени на газта.

Честито на колегата за джипката, но и аз да дам своето мнение-ако ще се кара по-сериозен офф-нито боя ще остане, нито прави ламарини. А при това положение малко ти пука за разхода на гориво.

Warn е световна марка за лебедки-нещото което е най-естественото украшение за истинския джип.
                Намеква ти се, че ако ще се завираш по горите-трябва да си сложиш лебедка. Не е задължително да е Warn, има и доста читави китайци на сносни цени, които вършат същата работа, без да плащаш "данък марка".
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ако намериш решение за стъклото и огледалата, моля сподели. Имам подобен проблем на Соренто и досега не е намерено решение. Мултицета показва липса на ток при копчето но не е ясна причината.
                  Киа Соренто 2.5CRDi 2005г.

Коментар

Първоначално публикуван от falkonet Преглед на мнение
                    .... огледалата не ми работат и дясното стъкло ако имате предложения или знаете кой бушон да проверя казваите !
                    Честито и успехи по пътищата и извън тях.
                    За проблема със стъклото - в много случаи се решава с разглобяване и почистване на блока с бутоните на шофьорската врата. Струва си да опиташ - необходими са ти финна шкурка и спрей за почистване на контакти.
                    БИО пчелен мед и пчелни продукти
                    0888 66 59 73

Коментар

Честно казано нямам идея колко е цената на газта ...... не обръщам внимание на такива подробности !
                      Относно халогените ... по-добре си вземи Ledbar .....ако имаш излишни пари
                      LZ1ICD
                      Иван - 08девет683едно883
                      VW GOLF4 1.8 4motion.

Коментар

Честито колега!
                        Много безаварийни километри!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Ми то 10 лева на 100 км са си точно 12-13/100 по сегашните цени на газта.
                          ...
                          Warn е световна марка за лебедки-нещото което е най-естественото украшение за истинския джип.
                          Намеква ти се, че ако ще се завираш по горите-трябва да си сложиш лебедка. ...
                          Аз нищо не намеквам. Warn правят и ръчни хъбове. Но в България не знам дали могат да се купят. Тия приличат точно на такива. А за лебедката - няма лошо
                          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Честито , колега!!! Само да те радва. Мисля си обаче , че си голям оптимист относно карането наистина оф роуд. Идея си нямам колко пари ще ти струва подготовката. Моя Хюндай си е добър , но не съм смял да карам сериозно извън пътя - само леки , до умерени разходки.

Коментар

Благодаря много колеги,много ми хареса положителното ви мнение ! Вратата тези дни ще я видя а хъбовете са Варн(така ми каза един уж разбирач), относно гумуте ,няма да са много голями ... и не бързам. Но да ви кажа и аз не мога да повярвам къде се качва в кал и с тези гуми ,така че прецених да не слагам голями особено след като и тези ми покриват изискванята (ще направя клип тези дни) така че ще са 215/75/15 AT ! A много ми е интересно защо в България почти не се внасят къса база и е толко трудно да се намери качествена ? Сравнение с дългата са единични броики

Колега тя така и на мен ми отговаря на изсикванята така че мисла само едни гуми да и взема и два халогена (понеже имам две дупки на ролбара Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Размер:65.3 КБ
ID:5687371 )А карам само по асфалт и ако излизам в гората е само за да си направя кефа!

Понеже карам заводски метанов WV caddy 2012 и той ми харчи 10лв на 100 а това и то ми дава същия разход .сипах му 20лв и минах 196 км като от тях 30км са по черен път и 10 от тях бяха спускане и съм очарован от разхода !
                              Последно редактирано от CarTest™; 20-10-15, 16:20.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X