Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KIA Sorento - управление на фаровете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KIA Sorento - управление на фаровете?

Здравейте колеги. Предстои да си сложа DRL на соренто 2004 дизел, но проблема е, че не знам какъв модул да си поръчам - с управление по плюс или по минус, и къде е най добре да се сложи - има капак отляво на таблото, но не съм сигурен дали от там ще има достъп до кабелите от ключа за запалване и този на светлините.
    Помагайте.

От: KIA Sorento - управление на фаровете?

Ако DRL означава някакви дневни светлини, не виждам смисъл от поставянето им, защото ако не изключваш светлините от ключа, когато угасиш колата угасват и те.

Коментар

Колега, аз имам такъв модул. Моя е малък и се побира в кутията с бушони от пред при двигателя. И се връзва единствено и само в тази кутия. Не се пускат никакви допълнителни кабели. Управлява се по +. И двата фара са на един бушон, което улеснява всичко.
      KIA SORENTO EX 2005, 2,5CRDI MT.

Коментар

Колега, какво стана? Сложи DRL модул?
        KIA SORENTO EX 2005, 2,5CRDI MT.

Коментар

Първоначално публикуван от nfs Преглед на мнение
          Колега, какво стана? Сложи DRL модул?
          Знам, че е тъпо да пуснеш тема и да не пишеш 2 месеца, но се наложи за това време да отсъствам и за съжаление единственият достъп до интернет бе на безумна цена.
          Не не съм сложил модул и питането ми остава, ако колегата желае да обясни за неговият модул по-подробно ще съм му благодарен, а причината за слагане на такова допълнително управление на светлините е следната - искам да светят само и единствено крушките на дългите с намален интензитет защото само те се сменят без да сваляш фара и да бягаш по реглажи.
          Следствие на това каране с включени светлини горят всякакви видове крушки из купето, като сега се чудя и как да извадя копчето от което се включва подгрева на стъклото - изгорял му е диода и не свети в тъмното, а това ме побърква.
          И междо другото ми изникна и прецакано моторче за реглаж на левия фар за което гледах и се пулих, но не го открих къде се намира и как се сменя. Ще съм благодарен за помощ за двете неща.

Коментар

https://www.dropbox.com/s/z8egl7eim7...egion.rar?dl=0 От тук може да си свалиш ръководството за Соренто. Верно, че е на руски, но има и доста картинки. Ако ти поиска парола за разархивиране, напиши viamobile.ru така както е написано заедно с точката. Успех!
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Благодаря колега

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X