Здравейте, колеги! Собственик съм на Киа Спортидж 2,0 tdi от 2 години. Още при закупуването си светеше ЧЕКА поради премахнато иммо. При диагностика в КИА сервиз във Велико Търново се констатира , че няма връзка ГНП - ECU. Въпреки това Киата си вървеше и си палеше без проблем. ДА, АМА НЕ! От зимата почнаха и проблемите-палеше все по- трудно и трудно. Смених стартер,разпръсквачи, почистване ТПС, нов акумулатор(стария на 2 г. го сринах ),подмяна клема на ГНП(беше счупена). Сега през лятото пали по- лесно, но започна да придърпва при 1500-2000 оборота. Закарах я при бай Наско (Дългия) от В.Търново,но той ме посъветва първо да си оправя връзка ГНП-ECU и тогава да отида при него! За съжаление не се намери майстор диагностик от региона да се справи с проблема. Заради това се обръщам към Вас колеги-ПОМАГАЙТЕ ! Ако някой има и механична ГНП и я продава, обаждайте се - 0885 535 946, Цветан.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Киа Спортидж 2,0 tdi 2001 г.
Свий
X
-
От: Проблем с Киа Спортидж 2,0 tdi 2001 г.
Първоначално публикуван от jones_skuul Преглед на мнениеХайде ,Соти включи се ! Ти знаеш доста за Киата-ако може дай съвет!0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
От: Проблем с Киа Спортидж 2,0 tdi 2001 г.
Здравейте , колеги! Отдавна не съм влизал в форума ,защото бях ангажиран.
Бат Гошо, Ангел от Казанлък ми отказа ,защото му изтекъл лиценза на кармана.
Соти , съгласен съм че ЕКУ-ГНП работи по кан , но като не се знае как е махнато иммото. Може би заради него да не може да се диагностицира. Буксата я проверих- ОК.
Намерих си механична помпа от мазда 626 компрекс. Да попитам дали пасва за кияка и какви доработки трябват?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар