Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е резбата на челния болт на коляновия вал - права или обратна?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква е резбата на челния болт на коляновия вал - права или обратна?

Привет на всички!

Моля някой да ни светне, защото болтът, който закрепва двойната ремъчна шайба не помръдва дори на градус.
    Има ли вероятност и да е залепен и каква му е дължината?

Киа Карнивал турбодизел 2,9 2001.
    Със здраве!

От: Каква е резбата на челния болт на коляновия вал - права или обратна?

Пробвайте на стартер и после пийте по едно спокойно.Права (дясна) е.
    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Да, ама първо да видят на къде върти КВ, че има азиатци, които въртят обратно и вместо развиване става завиване ...

Коментар

Повечето са стандартни ,поне аз за бая години стаж, не съм отвивал обратна,но по принцип има,правилото е да се проверява ,както пише колегата по -горе!Стандартна процедура-оглед и проверка!
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Зависи предният майстор колко лепило е сложил на болта.Иначе як компресор и як камионджийски гайковерт и бой!

Коментар

Първоначално публикуван от Добри Димитров Преглед на мнение
            Зависи предният майстор колко лепило е сложил на болта.Иначе як компресор и як камионджийски гайковерт и бой!
            Той колегата ако имаше як камионджийски гайковерт или какъвто и да е гайковерт, нямаше да пита тука.
            Та процедурата са ти я писали по-горе: слагаш една "звезда" на болта, като я насочваш към напречната греда (това ако колата е с напречно разположен мотор) оставяш къде четири пръста между тях и удри стартера. Обикновено става от първия път.
            Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X