Какви амортисьори да сложа? Газови или комбинирани-газ-масло?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предни амортисьори за КИА СПОРТИДЖ?
Свий
X
-
-
От: Предни амортисьори за КИА СПОРТИДЖ?
Днес звънях в Базис-М за амове за Кията. По номера на рамата им показвало един модел (оригинални на Кия Спортидж (след 01.1999) за 127лв), но в каталога им нещо не съответствали на модела...За капак са и без гаранция...
Коментар
-
Не знам какво да те посъветвам. Така да поръчваш, без ти и те да сте сигурни, е много рисковано. Защото ако не дойдат точните, после поне куриера ще е за твоя сметка два пъти.
Аз погледнах моите - отпред съм с KYB 341190, made in Japan. Не знам кога и как са сменяни, защото тукашната Каяба обкновено е произведена в Испания.
Според мен, пробвай да намериш някакви налични в Бургас, сравнявай с твоите, направи си уговорка да ги върнеш, ако не стават. Попринцип Косер продават Каяба, провери дали ги имат налични, ако ще и друга марка да са.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
В сайта на mister-auto предлагат газови амове на Sachs(136лв), Monroe(150лв) и KYB(160лв). На въпроса ми къде са произведени амортисьорите на KYB ми отговориха, че нямат информация от кой от заводите им идват амовете. Всички са с 2 години гаранция. Чудя се какво да правя.
Коментар
-
Преди 2 седмици ги сложихме амовете. К добавка и предни лагери, че бяха много зле. В резултат предницата се стегна. Изчезна неприятното мятане при по-резки завои. Колата стана много по-стабилна, завоите се вземат много по-плътно, направо лепне за пътя.
Коментар
-
Колеги,
вчера си взех задни амортисьорчета Каяба на много сносна цена с отстъпката 120лв заспаха, супер стана цената.
За голямо съжаление обаче и предните ми амортисьор са за смяна, но за тях ми обадиха 350+лв. за двата и направо ме попариха
Някой може ли да даде някоя идейка какви от къде да потърся. Нещо сносно ми се иска и ако може в двеста, двеста и малко лева да се вместя????
Аз съм от Варна да спомена, че ако се поръчва знам че винаги има риск да не паснат.
Ако някой има някаква идейка ще съм ви много благодарен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар