Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един КИЯк в клуба.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един КИЯк в клуба.

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
    Ами тази е Ноември 1999г. и е възможно да е от първите подобни. Или някаква грешка при първоначалната регистрация (малко вероятно).

Между другото къде да търся VIN номера - по него също ще узная това-онова.

Поздрави!
    2000 та е не ги слушай Тъпаците в КАТ я объркаха.

Коментар

Тоя Весо е пич от секъде.

Дано да те слуша, вярно е че я карах само като паркетник но не ме е подвела. За 5 г един проблем с термостата.

П.П. Пай се от тоя чибуратора , че ако го слушаш скоро със стълба ще се качваш с него.

В рамките на майтапа. По тая кола само Соти, Владо и Вили кар (ама малко) са пипали. Така, че чиборатор тим ще ти е от полза

Коментар

П.П. За частите ти казах ебей... Заеби тия простотии с китайските хъбове. Ако нямаш регистрация аз ще ти ги взема.
        Тамън се бях мерекландисал да ги оправя и заминах за холандия. А както се сещаш тук хъбове не требват.

Коментар

Честито за новата придобивка,и съболезнования за старата-с много мерак си я гледаше.Вземи се разходи до Соти ninja_1 ,мисля че ще получиш доста ценна и полезна информация.
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Първо провери дали стига вакуум до тях. И после по маркучите та до клапана...
            Не ми се занимава....някак не е сериозно това включване на хъбовете. Не че съм екстремист вече, но когато ми се наложи ми се ще да съм малко по-независим.

Мерси за идеите, тази с преместването на пружината звучи изключително бюджетно и е първа в списъка. Но вариантът с ръчни хъбове си остава на дневен ред.

Не знам, в талона пише 87 киловата, някакви други белези по които да познаем точния модел на двигател дали има?
            Първоначално публикуван от Beco Преглед на мнение
            2000 та е не ги слушай Тъпаците в КАТ я объркаха.
            Не са бе Веско. И по VIN излиза август 1999г.

Първоначално публикуван от Beco Преглед на мнение
            П.П. За частите ти казах ебей... Заеби тия простотии с китайските хъбове. Ако нямаш регистрация аз ще ти ги взема.
            Тамън се бях мерекландисал да ги оправя и заминах за холандия. А както се сещаш тук хъбове не требват.
            Мерси Веско, проблемът не е в това къде да си дам кинтите, а в моментната наличност - просто не е сега момента
            Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
            Честито за новата придобивка,и съболезнования за старата-с много мерак си я гледаше.Вземи се разходи до Соти ninja_1 ,мисля че ще получиш доста ценна и полезна информация.
            Мерси Илиански, тя колата си е екстра в общи линии....е, има за пипане това-онова, но на този етап съм без проблеми след 5000 пробег. Е, като изключим кафявия антифриз, но и това ще го лекувам скоро. И разни дреболии дето си искат канал, ама за тях ще те притеснявам като ми остане свободен ден! Поздрави!

Коментар

..... дето си искат канал,
              .....щи`намерим канал......
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Toя кафяв антифриз се появи преди 2 г. Идея си нямам откъде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X