Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Кia Sorento 2.5 crdi ex 170k.c 2007г.автомат.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Кia Sorento 2.5 crdi ex 170k.c 2007г.автомат.

Здравейте ,колеги!Имам проблем с въпросната Киа .При скорост от 120 км в час се получи блъскане или по-точно нещо като лашкане все едно се мъчи да включи 4х4 .Никаква индикация не светна на таблото . При натоварване на баир взе да го прави и на 60-70 км в час .В автосервиза ми свалиха предния кардан и проблема изчезна . При компютърна диагностика не дава никаква грешка.Единия майстор ми казва ,че проблема е в раздатъчната кутия ,друг ,че предния дифернциал един казва ,че е скоростната кутия .Скоростите си ги изрежда нормално. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ? А мога ли да карам с откачен кардан ? Защото едните майстори казват ,че може ,а другите ,че не може .Та не знам на кой да вярвам . Благодаря на всички предварително ,за всякаква информация .

От: Проблем с Кia Sorento 2.5 crdi ex 170k.c 2007г.автомат.

А звуци?Нещо като "чаткане"?
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Не няма никакво чаткане . Преди да свалят кардана съвсем леко взе все едно да вие ,но много леко се чуваше . Сега нищо не се чува .
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-04-15, 08:17.

Коментар

По принцип при подаване на газ и 4х4 се задейства, поне знам че такава е логиката на компа. Масло в кутията има ли?
        Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Всички масла са сменени,когато го обслужих преди 4000км. Утре отново ще ги сменям на цялата трансмисия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X