Получи се следният проблем. При движение в градски условия, спиране и тръгване съединителя почва да тресе до положение да строша нещо, при потегляне. Това се получава след 10 потегляния, дотогава няма проблем. Мисля че загрява и не може да зацепи плавно. Феродовия е на 20000 км. и не буксува. Дали притескателния е за смяна? Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съединител киа 2000тди
Свий
X
-
От: Съединител киа 2000тди
Ако не си го сменинил комплект (всичко ) нищо чудно да е притискателния .
Но може и да е феродовия . Без да се разглоби малко трудно да се каже кое е на 100% .Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо. Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
-
Първоначално публикуван от ivan abt Преглед на мнениеАко не си го сменинил комплект (всичко ) нищо чудно да е притискателния .
Но може и да е феродовия . Без да се разглоби малко трудно да се каже кое е на 100% .
Коментар
-
Kогато се сменят възли от 2-3 или повече детайла работили заедно цял живот и са еднакво износени и амортизирани се cменят за по ефтино едно по едно и така накрая сметката излиза поне x 2 !!!!!И с ангренажните ремъци,полки и водни помпи е същото,и винаги ми е било много смешно когато ми кажат:
-даи ми ремък и ролки,водната помпа няма да сменявам не тече............./нищо,че се е въртяла колкото и ремъците и ролките/
или
-смени ми само ремъка,че е гумен и може да се е поизносил,а железата ги остави нали имат лагери.........
И това от пуста икономия...........Последно редактирано от svjokera; 18-03-15, 16:38.Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар